El detall en el compte d'un bar d'Espanya que arrasa a Twitter

El protagonista de l'anècdota ha penjat la foto a la xarxa social i en un sol dia ha rebut una allau de comentaris

Pla de detall d'un compte amb un bitllet i monedes d'euro a la banda en un restaurant
La sorpresa d'aquest client en rebre el compte va ser més gran | CatalunyaDiari

No és la primera vegada que en rebre el compte, el client es troba amb més coses de les que havia demanat. Els errors en els comptes de bars i restaurants són poc freqüents, però succeeixen, i quan passa no sol ser beneficiós. En aquesta ocasió, l'error en el compte d'un client que està arrasant a Twitter ha donat lloc a una simpàtica anècdota.

Va succeir en un bar de Còrdova on l'usuari de Twitter @MoloEnsecreto va rebre la factura amb un curiós error que ell mateix ha compartit en xarxes. A la imatge que ha penjat es pot veure un compte habitual amb el que havia consumit: dos tubs de cervesa, 1 Aquarius, fanta de taronja, volcà de patates... i tot amb el seu preu correcte.

La sorpresa ve entre el volcà de patates i les canyes, on es pot llegir «quina merda de datàfon». El tuit acumula més de 1.200 'm'agrada' en un sol dia i és una de les sensacions de la xarxa social que ha generat tota mena de comentaris. El més divertit de tot és el comentari que adjunta el protagonista de l'anècdota a la foto que ha penjat a Twitter: «Almenys la merda de datàfons és gratis». La frase apareix escrita com si fos un menjar o una beguda més, però sense el preu a la banda. És gratis.

Els comentaris rebuts

Les reaccions a Twitter no s'han fet esperar. «Ja t'ho hauran cobrat en el volcà de patates, em sembla un atracament», li comenta un altre usuari. «Per ser una merda, no està malament», diu un altre. Hi ha un altre que fins i tot el vincula amb el moment actual: «Ja dóna gràcies que els preus són pre-Covid, a Madrid els refrescos estan a 2,50 i la cervesa a 2,80».

És clar que és sempre millor això que rebre una sorpresa desagradable en el compte, i no seria la primera vegada. En algunes ocasions, a més del cost dels que consumeix el client vénen detallats càrrecs inesperats com el servei o alguns complements en el pa que no cobren barat. Almenys, en aquesta ocasió, l'error va acabar en una divertida anècdota que ha fet les delícies dels usuaris de Twitter.


Comentaris

envia el comentari