Detenen Morcillo, el futbolista de l’Almeria que dedicava els gols als Guàrdia Civil per l'1-O

El capità de l'Almeria ha estat detingut per haver arreglat partits

Morcillo, dedicant un gol a la Guàrdia Civil
Morcillo, dedicant un gol a la Guàrdia Civil | Twitter

La Policia Nacional ha detingut Jorge García Morcillo, futbolista de l’Almeria de la segona divisió espanyola que va saltar a la palestra fa uns mesos per dedicar els gols a la Guàrdia Civil per la seva tasca al referèndum d’autodeterminació de l’1-O.

Segons informa ‘El Mundo’, el capità de l’Almeria és un dels 24 detinguts en una operació contra els partits arreglats de la mateixa Policia Nacional espanyola. El jugador, així mateix, va ser detingut quan es disposava a marxar de vacances a Itàlia per haver arreglat partits, presumptament, en una trama per aconseguir beneficis econòmics a través del mercat d’apostes il·legals a Internet. El jugador, així mateix, va ser posat en llibertat hores després de la seva detenció. 

Morcillo, el jugador que dedicava els gols a la benemèrita

La notícia va sortir a la llum a primera hora del divendres, 15 de juny, i les reaccions a les xarxes no es van fer esperar gens ni mica. Van ser molts els qui, de fet, no van tenir miraments en criticar obertament el controvertit jugador.

El diari esmentat anteriorment, d’altra banda, al·legava que la detenció de Morcillo és la primera d'un jugador professional de Primera o Segona Divisió per participar en presumptes partits arreglats.

La Policia Nacional tenia Morcillo en el punt de mira

Tot i que l’Almeria s’ha desmarcat de la trama on suposadament participava Morcillo, el cert és que la Policia Nacional té diversos partits de l'Almeria en el punt de mira dels investigadors policials.

S’investiga, així mateix, un partit amb participació catalana. L’Almeria-Nàstic de Tarragona (1-1), de fet, és un dels partits que investiguen a hores d’ara els investigadors per un moviment sobtat i inusual d’apostes.


Comentaris

envia el comentari