Els Mossos detenen una dona a Salou que acabava de furtar 8 telèfons en una discoteca

La detinguda ja havia estat enxampada a la zona d’oci de Salou juntament amb un home amb 13 telèfons en la seva possessió

Agents dels Mossos d'Esquadra de l'ARRO  de la Regió Policial del Camp de Tarragona  van detenir aquest passat diumenge, 4 d'agost, una dona de vint anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Madrid, com a presumpta autora de vuit furts a Salou. La jove va robar vuit telèfons mòbils a l'interior d'una discoteca situada a la zona d'oci de Salou, i aquesta és la segona ocasió en què és enxampada  duent a terme aquesta acció.

El responsable de l'establiment i el vigilant van alertar els Mossos

Els fets van tenir lloc en una discoteca de la zona d'oci de Salou quan  agents de l'ARRO  que participaven en un dispositiu de prevenció van ser alertats dels furts pel vigilant de seguretat i el responsable de l'establiment. Aquest últim havia vist com  la dona ficava la mà a la bossa d'una clienta i agafava un telèfon mòbil, i en aquell moment la va aturar i va avisar els mossos.

La patrulla de l'ARRO va identificar la jove i en l'escorcoll li va descobrir fins a vuit telèfons mòbils, la majoria de gamma alta. Per aquest motiu, la dona va ser detinguda pels delictes de furt i tots els mòbils que duia a sobre se li van intervenir. Posteriorment, es van fer gestions amb els dispositius per poder localitzar els seus propietaris i adreçar-los a la comissaria, i en el mateix lloc dels fets, els Mossos van identificar una de les víctimes del furt, a qui van poder retornar el seu telèfon.

La detinguda ja havia estat enxampada amb 13 mòbils a sobre

No fa ni tan sols un mes, aquest passat juliol,la detinguda ja havia estat descoberta a la mateixa zona d'oci de Salou,  en aquest cas juntament amb un home. En aquella ocasió, la dona  tenia en la seva possessió un total de tretze telèfons mòbils  que van poder ser recuperats i retornats als seus propietaris. La dona va passar aquest dilluns a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i va sortir en llibertat amb càrrecs.

Recuperen 13 mòbil robats en una discoteca de Salou
Imatge dels mòbils recuperats en l'anterior robatori. | Mossos d'Esquadra

 

Consells per evitar furts en zones d'oci

Els Mossos d'Esquadra fan arribar aquests consells per tal d'evitar possibles robatoris en zones d'oci. Primer de tot,  eviteu fer ostentació  dels telèfons mòbils en zones de molta concurrència. Per guardar els dispositius, feu servir bosses de mà amb un sistema de tancament segur,  com ara les cremalleres, i assegureu-vos que la porteu correctament tancada. També és recomanable que porteu bosses de mà creuades al davant, de manera que no la perdeu de vista en cap moment. Mentre esteu en zones d'oci, intenteu guardar el mòbil en butxaques interiors.