ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Detinguda l'exparella de la jove portuguesa desapareguda al Garraf

La jove ja va ser localitzada a Portugal, a casa d'un familiar

Els Mossos van detenir ahir l'exparella de Nicole com a presumpte autor del cirm
Els Mossos van demanar ajuda per trobar la Margarida | Cedida

L'exparella de Margarida, la jove portuguesa que va desaparèixer el passat dilluns a Sant Pere de Ribers (Garraf), ha estat detinguda, acusada per presumptes delictes de segrest, atemptat contra la integritat física i violència domèstica.

La Margarida, una jove portuguesa de 24 anys, va desaparèixer el passat dilluns 19 d'agost. Se la va veure per última vegada a la zona del castell de Sant Pere de Ribes. Dos dies més tard, els Mossos d'Esquadra van anunciar que havia estat localitzada a casa dels seus familiars a Portugal.

L'exparella va viatjar fins a Barcelona per a segrestar a la jove

Segons ha pogut explicar la Policia Judiciària de Portugal, el detingut, un home de 30 anys, va viatjar fins a la localitat del Garraf, on la va agredir i coaccionar. A més, la va obligar a tornar amb ell a Portugal, on «va continuar sent agredida violentament», segons la policia.

L'exparella, quan van arribar a Portugal, la va tancar en un magatzem i va seguir pegant-li amb violència. Per sort, Margarida va poder escapar i avisar a la policia dels fets, tal com explica el diari portuguès 'Público'.

Margarida es trobava a Catalunya a casa d'uns familiars, precisament perquè volia fugir de l'individu que la va perseguir per segrestar-la. Havia mantingut una relació de 3 anys amb la seva exparella, amb nombrosos episodis de maltractaments.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari