Cordó policial de la Guàrdia Civil

Detenen un noi a Ulldecona com presumpte responsable de la desaparició d'una jove

La Guàrdia Civil va procedir a detenir-lo després d'escorcollar l'habitatge

Un jove ha estat detingut al municipi d'Ulldecona, a la comarca del Montsià, acusat per la presumpta desaparició d'una noia, que hauria estat la seva parella. La Guàrdia Civil va procedir a l'escorcoll de l'habitatge i posteriorment, a la seva detenció. Els fets van tenir lloc ahir, divendres 5 d'abril a la carretera de la Sénia.

Detingut per la desaparició de la seva parella

Els agents de la Guàrdia Civil van entrar a una casa del terme municipal d'Ulldecona i va detenir a un home, d'origen moldau i de 22 anys,  com a presumpte implicat en la desaparició d'una noia, també d'origen moldau i de 20 anys, segons explica el Diari de Tarragona. La noia ha desaparegut fa dies i resulta ser la parella del noi detingut. Després d'escorcollar la casa, amb l'ajuda de les dotacions canines, els guàrdies civils van procedir a la detenció del jove.

Desaparició de la noia després d'una discussió

Segons apunten les investigacions, el noi i la noia eren parella i vivien al municipi de Vinaròs. El passat 15 de febrer, la parella va tenir una  discussió molt forta en una coneguda discoteca  de la zona, on molta gent va presenciar aquesta discussió. Les fonts d'investigació comenten que una amiga de la noia va ser qui va donar l'avís — a través de les xarxes socials— que la jove moldava havia desaparegut

Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil va actuar amb la dotació canina | Cedida

La Guàrdia Civil el deté a Ulldecona

Davant dels fets els agents van obrir una investigació en relació a la desaparició de la jove, la qual es troba sota secret de sumari. La Guàrdia Civil va detenir al noi per ser el principal sospitós de la desaparició.  Encara que els dos joves vivien conjuntament a un pis de Vinaròs, el noi va ser detingut a Ulldecona, ja que en aquell moment es trobava al poble perquè els seus pares viuen allà. 

Els millors gossos investigadors de desaparicions

A l'escorcoll de la casa van participar dos gossos de la Guàrdia Civil, en Marley i Athor que han vingut expressament des de Madrid per investigar el cas. La principal característica d'aquests gossos és que es consideren els millors de l'estat espanyol en el tema de les desaparicions. En Marley i l'Athor van formar part de les investigacions de casos tan coneguts com el de Diana Quer, Romina o del petit Gabriel. Avui, la Guàrdia Civil també ha detingut diverses persones relacionades amb aquest cas.

També et pot interessar: