Imatge d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Detingut a Reus per pegar el marit de la seva exparella amb la filla en braços

La Guàrdia Urbana de Reus va detenir aquest divendres a la nit un home de 40 anys acusat dels delictes de violència de gènere i lesions

La Guàrdia Urbana de Reusva detenir aquest divendres a la nit un home de 40 anys com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere i lesions. Els fets van tenir lloc a un bar del carrer Ample, on el detingut  va colpejar l'actual marit de la seva exparella mentre duïa la filla en braços. La víctima va caure inconscient a terra amb una ferida oberta al cap i la nena petita va patir ferides menors. Tot seguit,  l'individu va amenaçar la dona. La policia local se'l va endur detingut i els ferits van ser traslladats al CAP Sant Pere. 

Agredeix el marit de la seva exparella amb la filla en braços a Reus

Les persones que ahir a la nit passejaven pel carrer Ample de Reus van ser testimonis d'una baralla i un presumpte episodi de violència de gènere. Un home de 40 anys va colpejar l'actual marit de la seva exparella a l'interior d'un bar. Ho va fer quan l'home tenia en braços a la seva filla. La víctima va caure a terra amb un fort cop al cap, que li va produir una ferida, i va quedar inconscient. 

L'home va quedar estès a terra amb un toll de sang al voltant. La nena va resultar ferida lleu, a causa dels cops que es va fer quan el seu pare va caure a terra sense consciència. El Sistema d'Emergències Mèdiques va enviar fins al lloc una ambulància, amb la qual es va traslladar a l'home ferit, de 42 anys, al CAP Sant Pere de  Reus. 

El carrer Ample de Reus es trobava ple quan l'home va agredir el marit de la seva exparella. | TarragonaDigital

Amenaça la seva exparella després de colpejar el seu actual marit

Instants després de colpejar fortament al cap l'actual marit de la seva exparella,  l'home detingut a Reus va dirigir-se cap a la dona. L'individu la va amenaçar mentre a terra es trobava el ferit, inconscient, i la filla d'aquest, també ferida després d'haver caigut. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana de Reus es va emportar detingut a l'atacant acusat d'un presumpte delicte de violència de gènere i lesions.

Els fets van aixecar expectació entre les desenes de persones que es trobaven al carrer. De fet, l'actuació policial i l'arribada de l'ambulància va coincidir amb la música d'una tuna, que estava tocant a pocs metres del lloc dels fets.