Policia Local de Torredembarra.

Detingut a Torredembarra per violència de gènere, maltractaments i resistència a l'autoritat

Els fets van passar la nit de dijous, 25 de juliol, al carrer de la Rosella

Un home de 56 anys va ser detingut a Torredembarra durant la nit de dijous, 25 de juliol, acusat dels delictes de violència de gènere, maltractaments en l’àmbit de la llar i resistència i desobediència a l’autoritat.

Segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’, els fets es van produir al voltant de les 22.00 hores en un local del carrer de la Rosella, una via que voreja la zona esportiva municipal i d’altres clubs del municipi, a uns 250 metres del carrer de la Riera de Gaià.

La policia, testimonis de l'agressió

Una discussió familiar havia fet saltar l’alerta i, en arribar al lloc dels fets, la Policia Local de Torredembarra va veure com l’home agafava pel coll la seva dona. Aturada l’agressió, l’individu seguia alterat, cridant i insultant els agents.

Tal com relata el mateix mitjà, la víctima va explicar a la policia que el seu marit li havia cridat, l’havia insultada, l’havia agafat pel cop i, alhora, li havia etzibat una bufetada, cosa que també havia fet amb la seva filla, que intentava frenar l'escomesa.

Mossega un agent

En el moment de la detenció, l’home va oferir resistència amb puntades de peu i, inclús, va mossegar la cama d’un dels agents. Al CAP, on el van dur abans de retenir-lo a comissaria, l’individu també va intentar agredir el metge de guàrdia.