Detenci贸 Tarragona

Detinguts dos traficants de droga a Tarragona

Portaven sempre quantitats petites per si eren enxampats justificar-ho com consum propi

La Policia Nacional ha detingut dues persones, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. En el registre del domicili, s'ha intervingut substàncies estupefaents preparades per a la venda, una plantació en fase de creixement, material específic per al tractament i cultiu de les plantes, així com diners en efectiu repartits en bitllets petits, presumptament procedents de la compra de la droga.

Traficaven amb marihuana

En l'operatiu de la Policia Nacional tamb茅 ha participat la Gu脿rdia Urbana de Tarragona. Les dues persones detingudes s'ocupaven del manteniment de les plantes de marihuana i de les instal路lacions on estaven. A m茅s, ells mateixos eren els encarregats de distribuir i vendre les subst脿ncies estupefaents. 

La investigaci贸 va comen莽ar el passat mes de juny i es van donar compte que els traficants sortien de les instal路lacions amb la quantitat de droga exacta que tenien pactada pr猫viament. Aix铆, si eren interceptats per la policia, podien dir que eren per consum propi i no actuaven com a distribu茂dors. 

Detenci贸 Tarragona
Dues persones detingudes com a presumptes autors de tr脿fic de drogues a Tarragona | Policia Nacional