Mossos d'Esquadra

Detinguts dos germans per fer diversos furts i estafes al Vendrell

Són dos germans de Roda de Berà, que han comès diversos robatoris a la capital del Baix Penedès

Els Mossos d’Esquadra del Vendrell van detenir aquest passat dilluns 17 de juny dos germans, de 40 i 42 anys i veïns de Roda de Berà, com a suposats autors de diversos furts i una estafa que haurien realitzat a la capital del Baix Penedès. Segons els Mossos, hi ha una tercera persona implicada en els fets, sense domicili conegut, que també ha estat denunciat, però encara no s'ha detingut

Els delictes pels quals s'ha detingut els dos germans, que acumulen nombrosos fets delictius, van tenir lloc els dies 30 d'abril i 1 de maig, quan un dels dos detinguts es va endur diversos productes de dues botigues d'alimentació del Vendrell i d'una altra de Coma-ruga. En total va sostreure aliments amagats a la roba per un valor superior als 500 euros. Els furts els va fer de manera coordinada amb el tercer implicat, el que està denunciat, i que té 25 antecedents per delictes patrimonials. 

Robatori en un restaurant

Posteriorment, el 3 de maig, els dos germans i el còmplice van actuar de manera conjunta en un restaurant del Vendrell, del qual van robar 1.500 euros en efectiu. Mentre dos d'ells distreien el responsable de l'establiment, el tercer prenia els diners de la caixa i del pot de les propines. El mateix dia van robar una targeta de crèdit de dins d'un vehicle i van fer una despesa de cent euros amb aquesta.

Aquests 100 euros els van gastar fent sis pagaments inferiors a 20 euros a sis establiments de la ciutat. D'aquesta manera, no calia que posessin el número de la targeta. Després d'haver estat detinguts, els dos germans van quedar amb llibertat amb càrrecs aquest dimarts, un cop van haver declarat a la comissaria del Vendrell. Tenen l'obligatorietat de presentar-se davant el jutge quan així se'ls requereixi.

També et pot interessar: