La DGT assegura que Gerard Piqué sabia que no li quedaven punts al carnet

«M’estranya que no vagi amb un xofer», ha comentat Pere Navarro, director general de la DGT

Gerard Piqué, enxampat sense punts al carnet
Gerard Piqué, enxampat sense punts al carnet | CatalunyaDiari.cat

Nou capítol del serial entre Gerard Piqué i la DGT. Després que a finals de la setmana passada el central del Barça fos estat enxampat conduint sense punts al carnet, ara la Direcció General de Trànsit (DGT) —que ja va denunciar el futbolista, en primera instància; i posteriorment el va expedientar— ha assegurat que Gerard Piqué era coneixedor que no liquidaven punts al carnet.

«Sense entrar en detalls diré que consta la notificació personal a Piqué de la pèrdua de punts», ha afirmat Pere Navarro, director general de la DGT, en ser preguntat pel delicte comès pel jugador del F.C. Barcelona. El jutjat d’instrucció número 27 de Barcelona, d’altra banda, ja va comunicar manté obertes diverses diligències contra el defensa barceloní per un delicte contra la seguretat viària.

«M’estranya que no vagi amb un xofer»

Al fil de la primera explicació, el mateix Navarro ha relatat que personatges com Piqué haurien de donar «exemplaritat» a la societat amb el seu comportament. A més ha explicat que la responsabilitat dels futbolistes és idèntica a la de la resta de ciutadans: «Cadascú sap el que ha de fer al volant».

Més enllà de l’exemple que demanava Navarro, aquest ha anat un pèl més enllà per afegir una nota personal a l’afer. «M’estranya que no vagi amb un xofer», ha bromejat, finalment, el màxim responsable de la Direcció General de Trànsit (DGT).

Shakira y Piqué a su llegada a un restaurante de Barcelona el día de su cumpleaños
Shakira i Piqué, en cotxe | CatalunyaDiari.cat

 

Piqué, enxampat a Barcelona conduint sense punts

Gerard Piqué va ser denunciat el passat divendres a la tarda, 31 d’agost, després de ser enxampat per la Guàrdia Urbana de Barcelona conduint sense tenir punts al carnet. Els fets van tenir lloc poc abans de les tres de la tarda, en un carrer de l'Eixample de Barcelona. 

La policia, en aquest sentit, li va demanar que s'aturés i que mostrés la seva documentació, i després de realitzar les comprovacions pertinents en aquests casos van descobrir que el futbolista conduïa sense tenir ni un punt. El motiu eren altres infraccions de trànsit, que van provocar que la Direcció General de Trànsit (DGT) li restés la totalitat dels punts que constaven al seu carnet de conduir.


Comentaris

envia el comentari