La DGT instal·la més de 1.300 nous radars a les carreteres espanyoles

Com a principal novetat, els radars mòbils ja no estaran situats dintre dels cotxes de la Guàrdia Civil, sinó en situacions menys visibles per millorar l'eficàcia

Pepe Navarro, director de la DGT, anuncia més mesures pels radars en el futur amb l'objectiu de millorar la seguretat dels conductors | España Diario
 
 

La Direcció General de Tràfic ha instal·lat un total de 1.301 radars de velocitat a les carreteres espanyoles. A més, també segueixen treballant amb drons per vigilar el tràfic i les possibles infraccions dels conductors des de l'aire. 

Actualment, estan en funcionament 68 radars de tram, 572 radars mòbils i 661 radars fixos, tots ells completament nous. Una novetat que ofereixen els radars mòbils és que ja no aniran col·locats dins dels vehicles de la Guàrdia Civil, sinó que es trobaran en trípodes, menys visibles i fàcils d'identificar, el que augmentarà la seva eficàcia.

S'han anunciat més mesures en el futur per aquest tipus de mecanisme regulador a les carreteres. Així ho confirma Pepe Navarro, director de la DGT, argumentant que aquestes mesures serveixen per millorar la seguretat del conductor a les vies de circulació. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari