El duet gironí Double Chick tancarà els Dijous d'Estiu el 5 de setembre.

Dijous d'Estiu: l'activitat no s'atura durant les vacances al Morell

La regidoria de Cultura i Festes ha optat per repetir la iniciativa en vista de la bona rebuda que va tenir l'estiu passat

Després d'un mes de juliol d'activitat gairebé sense aturada i de festes com la Festa de la Granja, l'Apatapa o la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, el mes d'agost, tot i les vacances i la calor, el Morell no descansa. I així, després de la bona acollida que va tenir l'any passat, la regidoria de Cultura i Festes engega la segona edició dels Dijous d'Estiu,  una iniciativa que vol mantenir l'activitat cultural al municipi durant el mes de vacances per excel·lència.

Música i cinema, quatre propostes variades 

«Encara que moltes famílies triïn el mes d'agost per a fer vacances, al poble hi queden molts veïns», assenyala Maria Jesús Valldosera, una de les regidores de Cultura i Festes. És per això que «volem oferir quatre propostes variades i per a totes les edats,  perquè aquells que no marxin del poble tinguin una oferta cultural gratuïta i de qualitat, i perquè tot i coincidir amb el període majoritari de vacances, volem que el Morell no deixi de ser un poble actiu i participatiu», afegeix l'altra regidora, Mònica Casas.

Així, els dijous 8, 22 i 29 d'agost i el 5 de setembre  —el 15 d'agost és festiu i la regidoria ha optat per no comptar amb aquesta jornada— diferents espais del municipi acolliran les diverses activitats. La primera d'elles tindrà com a protagonista la soprano Olga Miracle, que oferirà al jardí de l'Ajuntament a partir de les deu de la nit un concert acompanyada del pianista Jordi Tomàs en què repassarà el repertori més conegut de la lírica, amb  obres de compositors com Verdi, Puccini o Schubert.

El cinema a la fresca dels Dijous d'Estiu és l'activitat més multitudinària.
El cinema a la fresca dels Dijous d'Estiu és l'activitat més multitudinària. | Cedida

 

La següent cita, dues setmanes després, el 22 d'agost, serà amb les havaneres.  El grup Sopa de Peix actuarà a les deu de la nit a la Rambla Joan Maragall. El dijous següent, dia 29, el cinema familiar a la fresca amb la pel·lícula Aladdin farà sortir grans i petits a la pista del PP1,  al carrer Montserrat Roig, a partir de dos quarts de deu de la nit. Finalment, la darrera ocasió serà el 5 de setembre a les deu de la nit, a la Rambla Joan Maragall, amb el concert del duet Double Chick, que portarà al poble cançons d'artistes tan destacats com Elvis Presley, Leonard Cohen, Amy Winehouse o Alicia Keys.