IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Dimiteixen sis directius del Barça

La notícia es va conèixer a darrera hora de la nit d'aquest dijous

Josep Maria Barteomeu
Bartomeu ha vist com han plegat sis directius de la seva junta. | Catalunya Diari

Calvari per al president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, en plena Setmana Santa. Un total de sis directius de la seva junta han presentat la seva dimissió irrevocable a través d'una carta que han registrat al club aquest Dijous Sant a la tarda, tot i que no s'ha sabut fins ben entrada la nit, a través d'una informació exclusiva de 'La Vanguardia'.

Pleguen sis directius

Els directius que pleguen, tots sis en bloc, són Emili Rousaud (vicepresident institucional), Quique Tombas (vicepresident econòmic i tresorer), Silvio Elías (directiu responsable del Barça B i membre de l'àrea econòmica), Josep Pont (responsable de l'àrea comercial), Jordi Calsamiglia (president de la comissió de disciplina i membre de la comissió de compliance) i Maria Teixidor (secretària de la junta i responsable del Barça femení).

La bomba esclatava fa uns dies, quan es va saber que Josep Maria Bartomeu pretenia remodelar la junta i restar poders a Rousaud, Tombas, Elías i Pont, relegant-los a ser mers vocals, ateses les discrepàncies que, en els últims mesos, tots ells havien denotat respecte el rumb de la junta dirigida per Bartomeu. Tots ells defensen la convocatòria d'eleccions anticipades al Barça, sense esperar a l'estiu de 2021, que és quan toquen.

La carta de dimissió

Aquesta és la carta dels directius dimissionaris:

«Per la present volem comunicar que els directius sotasignats hem traslladat al President Bartomeu la nostra decisió de dimitir de manera irrevocable de la nostra condició de directius del FC Barcelona. Hem arribat a aquest punt al no veure'ns capaços de revertir els criteris i les formes de gestió de club davant els importants reptes de futur i, especialment, a partir del nou escenari post pandèmia.

Hem de remarcar també el nostre desencís pel desafortunat episodi de les xarxes socials, conegut com 'Barçagate', del qual vam ser coneixedors a través de la premsa. Demanem aquí que una vegada es presenti el resultat de l'auditoria encarregada a PwC, es depurin responsabilitats així com l'eventual rescabalament patrimonial que correspongui. Com a últim servei al nostre club, recomanem que tan aviat com les circumstàncies ho permetin es convoquin unes noves eleccions que permetin, amb tota l''autoritas', gestionar el club de la millor manera possible davant els importants reptes de futur més immediat.

Finalment, però no menys important, volem tenir un reconeixement i un agraïment molt especial als nostres companys de Junta Directiva que han dedicat i dediquen les seves millors energies i esforços pel bé del nostre estimat Futbol Club Barcelona. També agrair als executius i als empleats del Club el seu suport i excel·lent treball durant aquest temps en el qual hem tingut l'honor de servir al nostre estimat Barça».


Comentaris

envia el comentari