Carles Puigdemont i Josep Costa.

Forta polèmica a les xarxes: La Diputació de Girona ataca un conegut diputat de JxCat

Costa havia atacat el paper de les diputacions i ha rebut resposta des del compte oficial de l'ens gironí

Forta polèmica a les xarxes des del vespre d'aquest dilluns, 14 de desembre, entre el vicepresident del Parlament i diputat de Junts per Catalunya, Josep Costa, i el perfil oficial de Twitter de la Diputació de Girona. Tot plegat s'origina amb una piulada de Costa on criticava el paper de les diputacions provincials arran de les crítiques al pacte PSC-JxCat a la Diputació de Barcelona. «És prescindible: ningú no té ni idea del que fa, bé o malament», deia Costa en referència a la Diputació de Barcelona, però en una afirmació que al·ludia directament les quatre diputacions.

La polèmica resposta de la Diputació de Girona

A Costa, a més de desenes d'usuaris, el van respondre des del perfil oficial de la Diputació de Girona, que governen JxCat —la mateixa formació per la qual és diputat Costa— i ERC, amb un fil molt contundent.

«És vergonyós que personatges com vós ocupeu un lloc tan preeminent a la Mesa del Parlament quan afirmeu que no sabeu què fan les diputacions», reblava amb molta contundència el fil de la Diputació gironina. Unes respostes que han aixecat una forta polseguera, atès que es fan des d'un perfil institucional, i que es duen a terme contra un membre destacat de la Mesa del Parlament de Catalunya.

«A mi ja no em sobta ni em decep veure com la gent perd els papers per sectarisme o per nervis preelectorals. És habitual. Amagar-se darrera un perfil institucional per atacar un adversari polític és indigne i impropi d’un servidor púbic. Avui mateix demanaré el seu cessament», va rebatre Josep Costa enmig de la polèmica, que caldrà veure com continua o com es resol aquest dimarts, 15 de desembre.