El Pati de la Diputació de Tarragona acull l’exposició d'obres de gran format ‘Mediterrània’, de l'artista Nicobouselles

El Pati de la Diputació acull l'exposició 'Mediterrània', de Nicobouselles

L'artista s'insipira en el mar Mediterrani en una mostra de gran format oberta al públic fins al 26 de gener

L'artista barceloní Nicobouselles exposarà la seva obra 'Mediterrània'  al Pati de la Diputació de Tarragona. Inspirat en el mar Mediterrani, les històries dels seus pirates,guerrers, emigrants, déus, deesses i molts més personatges que han passat per les aigues de la costa catalana, l'artista ha realitzat una exposició de gran format.

Des d'aquest divendres, 22 de novembre, i fins al pròxim 26 de gener — separat en dos perídoes — es podrà visitar l'obra immediata i enèrgica, realitzada a través dels impulsos i l'abstracció. Així mateix,  invita els visitants a posar un títol a cada obra, en un plafó en blanc situat al costat de cada tela.

GALERIA: Les millors imatges de l'exposició

Exposició oberta fins al 26 de gener

L’exposició de Nicobouselles s'ha inaugurat aquest divendres 22 de novembre al vespre, en un acte presidit pel diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Garcia, i la participació de l'artista.

 ‘Mediterrània’ es pot visitar gratuïtament,del 22 de novembre al 15 de desembre de 2019, i del 8 al 26 de gener del 2020. La mostra és oberta de dilluns a divendres, de 9.00h a 21.00h; els dissabtes de 9.00h a 13.00h, i els festius d’11.00h a 14.00h.