La discoteca Carpe Diem de Barcelona, entre les més cares d'Espanya

L'entrada en aquesta discoteca pot arribar als 90 euros per persona

Amnseia, discoteca de Ibiza y una de las más caras de España.
Amnesia, discoteca d'Eivissa i una de les més cares d'Espanya. | Facebook @amnesiaibiza

L'augment del nombre de visitants estrangers a Espanya, està disparant la indústria de l'oci nocturn a tot l'Estat. Enguany, Espanya espera rebre més dels 80 milions de turistes que va tenir el 2017, els quals van deixar al país 86.823 milions d'euros. Les discoteques volen aprofitar aquesta circumstància per augmentar el seu nombre de clients, sobretot els de més poder adquisitiu. 

Els locals nocturns cada cop volen oferir un servei més exclusiu i per això milloren els seus espais i contracten als millors DJ'S. Per fer-ho, però, cada cop incrementen més el seu preu i es converteixen en llocs que no són accessibles per a tothom. Un bon exemple és el Carpe Diem Lounge Club de Barcelona, que es troba entre les 10 discoteques espanyoles més cares

Les deu discoteques espanyoles més cares

L'arribada de l'estiu i d'aquells que no escatimen en res per gaudir de les seves vacances, ha portat a 'El Español' ha elaborat una llista amb les 10 discoteques més cares d'Espanya, on aquest públic podrà gaudir del tipus de festa que busca.  

1. Ushuaïa (Eivissa)

Aquesta discoteca ja té un reclam excepcional en la seva localització, la platja d'En Bossa, una de les més populars d'Espanya. Habitual refugi nocturn de famosos internacionals com Naomi Campbell o Paris Hilton, les seves sessions acostumen a anar càrrec dels millors DJ's del món com David Guetta o Martin Garrix

Ushuaïa és considerada una de les discoteques més cares d'Espanya pels preus de les seves consumicions, ja que qui vulgui una cervesa haurà de pagar 17 euros i per una copa 25. 

2. Amnesia (Eivissa)

Local conegut per tenir a «les millors gogós de l'illa» i per les seves festes de l'escuma, ja fa 40 anys que està obert, amenitzant totes les nits d'estiu de l'illa. 

Els preus de les consumicions dins el local variaran segons si es té una entrada general o una VIP, pagant 18 o 22 euros respectivament per una copa 

3. Pachá (Eivissa)

Pachá és un altre dels clàssics de la nit eivissenca que es troba entre les discoteques més cares. Un dels seus esdeveniments més identificatius és la festa 'Flower Power' i es habitual que David Guetta ofereixi shows exclusius. 

Els 90 euros que val la seva entrada, és una de les marques d'exclusivitat que ofereixen als seus clients. 

Pachá, discoteca de Ibiza.
Pachá, discoteca d'Eivissa | Facebook @pacha.ibiza.161

 

4. Tito’s International Club (Palma de Mallorca)

Situat molt a prop de la Marina Port de Mallorca, és un dels llocs més concorreguts pels amants de la festa nocturna mallorquina per la seva situació al ben mig de la ciutat. 

L'entrada, que es pot adquirir per 50 euros, inclou una copa i una samarreta però la resta de consumicions van a banda. 

Tito's International Club, discoteca de Palma de Mallorca
Tito's International Club, discoteca de Palma de Mallorca | Facebook @titosmallorca

 

5. Olivia Valère (Marbella)

La personalitat i el toc de distinció que li ha atorgat la seva propietària fa que aquest sigui un dels locals de la llista. «Moltes dones han trobat el seu marit» presumeix Olivia Valère sobre el seu club. 

Es troba a una de les zones més exclusives de la Costa del Sol, Puerto Banús i a dins cal pagar 8 euros per un glopet i 25 euros per una copa.

6. Starlite (Marbella)

La discoteca és coneguda per què és on se celebra el Starlite Festival, que durant un mes acull concerts de molts artistes internacionals i als quals hi assisteixen un gran nombre de famosos. 

10 euros per un glopet, és un dels preus desorbitats que ofereixen a aquesta discoteca molt concorreguda cada any. 

Starlite, discoteca de Marbella
Starlite, discoteca de Marbella | Facebook @@starlitefestival

 

7. Pangea (Marbella)

La discoteca ofereix als seus clients dues sales amb espais ben diferents, una amb música electrònica i una alta amb cançons comercials.

15 euros per un glopet i 20 euros és el que s'ha de pagar en qualsevol de les dues sales. 

8. Teatro Kapital (Madrid)

Sens dubte un dels locals nocturns més coneguts i amb una clientela més fidel de la capital. Sent una de les més veteranes de Madrid, la discoteca, a la que els seus habituals anomenen 'Kapi', es troba ara, gràcies a les contínues renovacions, entre una de les més cares d'Espanya, cobrant 17 euros per una copa. 

Teatro Kapital, discoteca de Madrid.
Teatro Kapital, discoteca de Madrid. | Facebook @teatrokapitalmadrid

 

9. Arts Club (Madrid)

Discoteca que es troba a un dels barris més benestants de Madrid, el barri de Salamanca, ofereix un producte i un servei molt en concordança amb la seva clientela. Per 6 euros, es pot beure una cervesa en una ambient especial i únic. 

10. Carpe Diem Lounge Club (Barcelona)

Amb uns preus bastant alts, cobren 7 euros per un litre d'aigua; 36 per un mojito i 31 per un litre de sangria, és la discoteca de la ciutat comtal més cara i una de les més exclusives de tot l'Estat.   


Comentaris

envia el comentari