Un control de la Guàrdia Urbana de Barcelona a la Ronda Litoral per comprovar que els conductors no surtin del municipi sense causa justificada. 31 d’octubre.

Dispositiu massiu de Mossos per aquest cap de setmana: 5.000 agents i 200 punts de control

Interior explica que comptaran també amb el suport dels 200 cossos de policies locals

Arriba un nou cap de setmana i arriben de nou les restriccions de divendres a dilluns. Segons ha explicat aquest migdia el Govern en roda de premsa, Interior prepara un dispositiu per aquest cap de setmana de 5.000 mossos d’esquadra, 200 punts de control i el suport dels 200 cossos de policies locals.

A més a més, continuen insistint en l’objectiu de fer complir el confinament municipal que, com ja va passar el cap de setmana passat, entrarà en vigor a les 6h de demà. Ja el cap de setmana passat, de fet, Interior va dur a terme un desplegament massiu per a intentar que regular al màxim el confinament municipal decretat per als caps de setmana a Catalunya. 

Sergio Delgado, de protecció civil, assegura en aquesta línia: «Demà a les 6.00h, comença el confinament perimetral municipal. Mantenim-nos en el nostre municipi. Adaptem àmbits i horaris per evitar aglomeracions i mantinguem la bombolla. Tota activitat que comporti elements d'interacció social prescindible s'ha d'evitar». 

Segon cap de setmana de confinament municipal

Catalunya s'enfronta a la seva segona tanda. A través d'una mesura d'allò més dràstica, el Govern de la Generalitat va intentar avui tot just fa una setmana limitar el màxim el contacte entre particulars per a així frenar (amb la major brevetat possible) la corba de contagis a Catalunya. Ara, amb unes xifres que reafirmen la seva voluntat (el risc de rebrot baixa a Catalunya), el país encara un segon cap de setmana de restriccions que ha de ser clau per a continuar amb l'objectiu actual. 

En aquest sentit, el conseller Miquel Sàmper ha volgut donar les gràcies pel «compliment generalitzat» de la norma. «Gràcies a la societat pel compliment generalitzat de mesures com evitar els desplaçaments. Vull recordar que demà, a les 6.00h comença el confinament perimetral municipal que durarà fins a les 6.00h de dilluns següent», ha dit.