El divertit ball dels fills de Messi que s’ha fet viral

El capità blaugrana ha pujat un vídeo a xarxes socials on apareixen Thiago, Mateo i Ciro gaudint del ritme de «Sexy and I know it»

Imatge d'arxiu de la família de Leo Messi i Antonella Roccuzzo
Imatge d'arxiu de la família de Leo Messi i Antonella Roccuzzo | Twitter

Els fills de Leo Messi porten el ritme a la sang. Almenys, així ha quedat demostrat aquest cap de setmana, després que el seu pare pengés un parell de vídeos a la xarxa social Instagram on apareixen Mateo, Thiago i fins i tot el més petit d’ells, Ciro, movent els malucs a ritme del grup nord-americà LMFAO.

Mateo i Thiago canten i ballen ‘Sexy and I know it’

Així les coses, el crac blaugrana va penjar en primer lloc una publicació on apareixia Mateo, el seu fill mitjà, duent a terme una actuació digna d’una futura estrella de la música electrònica. En el vídeo es pot veure al fill de Messi ballant la cançó ‘Sexy and I know it’ i realitzant diversos passos amb molta gràcia, i, per la cara que fa, sembla que s’ho està passat d’allò més bé.

Després de fer algun comentari i de bromejar amb els seus germans, i just quan es troba en el moment àlgid del ball, entra en acció Thiago, el seu germà gran, que no dubta en posar-se en un primer pla de la imatge i començar a cantar i a ballar amb la mateixa gràcia que el seu germà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

 

Un segon vídeo on apareixen els tres fills de Messi

Malauradament, no podem gaudir tanta estona de la seva actuació com de la del seu germà, ja que Mateo se li apropa corrents i literalment se li abalança a sobre, impedint-li seguir amb l’actuació perquè els dos acaben rebolcant-se per terra.

Amb tot, el moment més divertit té lloc en el següent vídeo publicat pel jugador blaugrana, ja que en aquesta ocasió els protagonistes són tots tres fills de Messi. Així doncs, mentre Mateo segueix saltant, rient i fent xerinola, Thiago agafa en braços al petit Ciro i comença a sacsar-lo amb suavitat al ritme de la música.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

En les imatges, es pot veure perfectament com el benjamí de Leo i Antonella esclata en rialles contínuament, mentre el seu germà gran segueix movent-lo sense parar. Al final del vídeo, Mateo decideix apropar-se a Thiago i a Ciro i, en una escena molt semblant a la que hem vist en l’anterior publicació, tots tres es fonen en una abraçada, que dura molt pocs segons perquè gairebé immediatament després els tres germans cauen a terra. 


Comentaris

envia el comentari