El doctor Cavadas envia un missatge important sobre el futur de la vacuna contra la Covid-19

El prestigiós cirurgià també ha criticat a Pedro Sánchez

Una investigadora russa, treballant en un laboratori en la recerca de la vacuna contra el coronavirus
Cavadas ha deixat clar que hi ha patògens contra els que no hi ha vacuna que els elimini | Europa Press

El prestigiós metge cirurgià Pedro Cavadas ha avisat que aconseguir una vacuna realment exitosa contra el coronavirus pot portar diversos anys i ha criticat obertament les paraules del govern del govern espanyol, Pedro Sánchez, que va assegurar que el desembre del 2020 es podria començar a vacuna a algun sector poblacional del país.

 

El doctor Cavadas avisa que hi ha patògens que no hi ha cap vacuna que els elimini

En una entrevista enregistrada a la Cadena Cope, Pedro Cavadas ha apuntat que «microorganisme i vacuna eficaç no són dos conceptes que necessàriament vagin units separats per un petit període d'investigació». De fet, Cavadas ha deixat clar que hi ha patògens contra els que, després de trilions de dòlars d'investigacions i dècades d'esforços, no hi ha vacuna que els elimini.

«Més diners es va gastar amb el VIH», ha dit amb resignació el metge, que ha lamentat que aquest «és un bitxo que no es deixa vacunar. La Covid-19 es deixarà generar una vacuna? És possible que sí», ha apuntat Cavadas abans d'ironitzar: «No sé per quan volen començar a vacunar a la gent, per al cap de setmana crec que ja ho estarem, depèn qui escoltis el cap de setmana estem ja tots vacunats».

 

«S'està venent que una medicació que comença la fase 3, que és la bona..»

«Això òbviament no és real perquè estem saltant el petit, lleu, pas de la fase 3 d'assaig clínic que és la més important. S'està venent que una medicació que està començant la fase tres, que és la bona... ho estem venent com que ja és quelcom comerciable», ha deixat clar Pedro Cavadas.

«No escolti no, estem començant. Després d'un any i mig o dos els estadistes trauran les conclusions de si la vacuna és útil o no ho és o si és comerciable o no ho és. Però estem saltant aquest petit país», ha finalitzat Cavadas sobre la seva argumentació de l'èxit de la vacuna, que arribarà en principi en uns mesos de manera generalitzada.


Comentaris

envia el comentari