El Doctor Music Festival es trasllada al circuit de Montmeló

Malgrat el canvi d'ubicació, el festival oferirà totes les actuacions anunciades fins ara, excepte la de Chris Robinson Brotherhood

Doctor Festival
El Doctor Music Festival s'acabarà traslladant al Circuit de Montmeló | Cedida

 

El Doctor Music Festival ha confirmat aquest dimarts a través d'un comunicat que, finalment, la nova ubicació del certamen tindrà lloc al Circuit de Barcelona - Catalunya, Montmeló els dies 12, 13 i 14 de juliol i no a Escalarre, Pallars Sobirà, com estava previst.

Segons han informat els organitzadors, la jornada inaugural del dia 11 ha quedat desconvocada i les actuacions de Parquet Courts i The Smashing Pumpkins, previstes per a aquest primer dia, es traslladen al 12 i al 14, respectivament.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'emissió desfavorable d'un informe de l'Agència Catalana de l'Aigua

El comunicat recorda que la causa del trasllat és l'emissió desfavorable d'un informe de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i, per tant, «ens obliga a portar el festival a un nou emplaçament, atès que, en quatre mesos, resulta impossible ajustar-lo a les limitacions que se'ns sol·liciten». Així mateix, es reiteren en la convicció que «s'ha produït una interpretació molt exagerada i destructiva de la normativa», fet que ha portat a trobar-se uns «nivells d'exigència molt per sobre del que és habitual».

Malgrat el canvi d'ubicació, el festival oferirà totes les actuacions anunciades fins ara, excepte la de Chris Robinson Brotherhood. Des de l'organització del festival, asseguren que el nou emplaçament té uns «excel·lents equipaments» que ocupen més de 600.000 metres quadrats. L'escenari principal compta amb una longitud de fins a 162 metres i es converteix així, en l'«escenari més gran mai muntat en un festival o concert al sud d'Europa».

En aquest sentit, destaquen el muntatge que contempla un disseny «innovador i impressionant». En relació als preus, finalment, s'ha anunciat que s'oferiran nous preus d'abonaments que, sens dubte, «seran una bona notícia per al públic».

Doctor Festival
El Pallars estudia demandar l'Agència Catalana de l'AIgua (ACA) per danys i perjudicis per no autoritzar el festival Doctor Music | Cedida

 

El Pallars estudia demandar el Govern per no autoritzar el Doctor Music

El Consell d'Alcaldes del Pallars Sobirà estudiarà demandar l'Agència Catalana de l'AIgua (ACA) per danys i perjudicis per no autoritzar el festival Doctor Music. Per poder-ho fer primer els ajuntaments de la comarca demanaran personar-se i poder tenir accés a l'expedient per posteriorment encarregar un informe contradictori extern i així estudiar la possibilitat de demandar l'ACA.

El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, ha explicat que no celebrar del festival ha suposat «un greuge econòmic molt important». Isús ha indicat que s'estudiarà la repercussió per al Sobirà per després poder tirar endavant la reclamació als jutjats. El Consell d'Alcaldes que s'ha celebrat aquest dilluns a Sort ha acordat també «exigir» al Govern una reunió amb el president i tots els seus consellers.

  • També et pot interessar: Els hotelers del Pallars titllen de «terrible» la marxa del Doctor Music

Comentaris

envia el comentari