Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kilian Jornet en la presentació del seu llibre 'Res és impossible', el 15 de novembre de 2017

«El meu millor pitjor any»: Kilian Jornet mostra la seva cara més personal a un documental

Rakuten TV estrena 'Inside Kilian Jornet' aquest dijous

Kilian Jornet en la presentació del seu llibre 'Res és impossible', el 15 de novembre de 2017
Kilian Jornet relata com és la seva vida els pocs dies que està apartat de les muntanyes | Catalunya Diari

Kilian Jornet és l'última estrella de l'esport català que ha decidit mostrar una cara diferent d'ell a la que estem acostumats en un documental. 'Inside Kilian Jornet' s'estrena aquest dijous a Rakuten TV. En els seus 40 minuts, el muntanyer mostra els onze dies frenètics que va viure a finals de 2018; visitant 10 ciutats en 11 dies a Europa, Àsia i Estats Units, no per competir sinó per donar conferències, fer presentacions  i actes promocionals

Van ser llargues jornades, només va dormir 39 hores durant aquells dies, amb una agenda frenètica però que van servir per poder per conèixer al Kilian Jornet més desconegut. «Va tenir temps per compartir amb les càmeres les seves reflexions més personals sobre una etapa plena de canvis  i imprevistos», explica Josep Serra Mateu, el director del llargmetratge al diari 'Ara'. «Estem acostumats a veure’l sempre guanyant curses, mentre que aquest treball el retrata com a  persona», conclou Serra. 

La culminació d'un any molt especial

El 2018 va ser un any diferent, plens «d'èxits i alegries» per Jornet. Com diu al subtítol, el documental és una narració d'un «Un tour mundial en el meu millor pitjor any». A la vegada que culminava noves fites esportives, com la seva primera i desitjada victòria al descens d'esquí  Troll Wall, patia dues lesions, a les dues espatlles i al peroné, que l'obligaven a aturar-se durant uns mesos.   

A més, 'Inside Kilian Jornet' destaca per mostrar Kilian Jornet fora dels seus habituals reptes esportius, com si feia la pel·lícula 'Path to Everest' on recull el seu doble ascens al mític cim. Aquí es pot veure a «la persona que hi ha darrere de l'heroi» que justament aquell any va patir un gran canvi en la seva vida amb el naixement de la seva primera filla.    

També et pot interessar...