Dol a 'Joc de Trons': Mor uns dels actors amb només 30 anys

Andrew Dunbar de 30 anys ha perdut la vida en el seu pis a Belfast

Els personatge de 'Joc de Trons' durant un acte per presentar una de les seves temporades
Un dels actors de la sèrie ha mort | Flickr

Els seguidors de 'Joc de Trons' estan de dol per la mort d'un dels actors d'aquesta famosa sèrie que ha perdut la vida en estranyes circumstàncies en el seu pis a Belfast durant la nit de Nadal.

L'actor ha mort en estranyes circumstàncies

Avui és un dia trist per tots els fans d'aquesta exitosa sèrie que ha finalitzat aquest 2019. L'actor Andrew Dunbar de 30 anys, va participar a 'Joc de Trons' com el doble del personatge Theon Greyjoy. Els seus familiars han confirmat la defunció de l'actor, que a banda de fer de doble, també va participar en la sèrie com un dels guerrers que lluitaven al costat de Jon Snow en la batalla dels bastards.

  

Els familiars han assegurat que la seva mort s'ha produït de forma sobtada i en estranyes circumstàncies, ja que el van trobar sense vida al seu pis a Belfast, la nit de Nadal. Molts dels seus companys i amics ja han manifestat el seu dol a les xarxes socials, on la gran majoria d'ells afirmen que era molt bona persona i que per res del món s'esperaven aquesta tràgica notícia. La inesperada mort de l'actor ha commocionat tots els seguidors de la sèrie. Un dels seus companys ha confessat que «mai trobaré sentit a la seva mort».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari