Mor amb 17 anys Ángela, la gran promesa del tenis espanyol

Ha estat lluitant molt temps contra un càncer

Imatge d'Ángela Ortiz, una jove esportista morta per un càncer
La jove esportista ha hagut de lluitar contra un càncer | ECTM VEGAS DEL GENIL

El món de l'esport espanyol està de dol. Ángela Ortiz Guerra, un jove palista granadina, ha mort aquest dijous als 17 anys víctima d'un càncer cerebral. Àngela era integrant del Club de Tennis Taula Vegas del Genil, que l'any que ve jugarà a la Divisió d'Honor femenina. La projecció de l'esportista era espectacular i era considerada una de les majors promeses andaluses d'aquesta disciplina esportiva. De fet, en els últims anys havia participat en diferents campionats d'Espanya.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Vegas del Genil ha lamentat en un comunicat la fatal notícia sobre Ángela «després d'una llarga batalla contra el càncer cerebral». «Avui és un dia molt trist, ha marxat una lluitadora, una nena a la qual hem vist créixer i plantar cara al càncer des de fa anys, i que ha estat un veritable referent per a tots no només en l'esportiu, sinó també en el personal», ha manifestat Leandro Martín, alcalde de Vegas del Genil.

Com era d'esperar, les mostres d'afecte no s'han fet esperar i el món del tennis de taula espanyol i de l'esport en general han inundat de missatges les xarxes en record a Ángela, que s'uneix a la llista de joves esportistes que s'han quedat en el camí per culpa d'una malaltia. Aquest mitjà de comunicació es vol sumar al dol per la defunció d'Ángela i envia un missatge de suport a familiars i amics. Descansi en pau.


Comentaris

envia el comentari