Verano Azul

Dol a 'Verano Azul' per la mort d'un dels actors més estimats

Feia molts anys que lluitava contra una malaltia

L'actor Manuel Tejada, conegut pels seus papers a les sèries 'Verano Azul' i 'Cañas y Barro' ha mort als 79 anys a Benidorm  (Alacant), on residia des de feia algun temps. L'actor feia anys que lluitava contra una malaltia que, finalment, ha posat fi a la seva vida. L'última pel·lícula en la qual va participar l'intèrpret va ser 'Balada trista de trompeta', d'Álex de l'Església, l'any 2010.

Tejada va néixer Puente de Génave (Jaén) i va iniciar la seva carrera al teatre l'any 1960. Al cinema va començar amb un petit paper el 1962 a la pel·lícula 'Cançó de joventut', protagonitzada per Rocío Durcal, encara que el seu rostre es va fer molt popular en la dècada dels setanta i primera meitat dels vuitanta quan es va apartar de la pantalla gran.

Conegut per ser el pare de Tito i Bea a 'Verano Azul'

A la televisió també va ser molt conegut com a part del grup d'actors de Televisió Espanyola amb nombrosos personatges com a 'Estudio 1' o interpretant el paper de Tono a la famosa sèrie 'Cañas y Barro', adaptació de la novel·la de Vicente Blasco Ibáñez, paper pel qual va rebre el TP d'Or l'any 1978. Tot i això, la majoria de gent el coneix per ser el pare dels cèlebres Tito i Bea a la sèrie 'Verano Azul'.

A més del TP d'Or, Tejada  va rebre el premi Telemadrid de teatre l'any 2007 per la seva interpretació d'Enric II d'Anglaterra a 'El león de invierno'  i un any més tard va obtenir el Premi Mayte de teatre pel mateix paper.

També et pot interessar...