Imatge del jaguar jugant amb una ampolla de plàstic després d'atacar a la dona

Una dona ferida per un jaguar després d’entrar a la gàbia per fer-se una ‘selfie’

Els fets van tenir lloc a al zoo Wildlife World d’Arizona, als Estats Units. La víctima es va salvar d’un final fatal gràcies a que un altre visitant va distreure l’animal perquè la deixés anar

Les noves tecnologies cada cop ens ocupen més temps i la presència a les xarxes socials està agafant una importància molt gran per a moltes persones, podent arribar a causar danys personals. És el cas que es va viure aquest dissabte passat al zoo Wildlife World d’Arizona, als Estats Units, on una dona va saltar la tanca del recinte d’un jaguar per fer-se una ‘selfie’ amb l’animal. Un cop dins, la dona va ser atacada pel felí, que la va deixar ferida. 

Gràcies a la distracció que un dels visitants va fer durant l’atac, l’animal va deixar anar la noia, d’uns 30 anys, i la van poder treure de la zona de perill. Els serveis d’emergència van arribar poc després i van traslladar la víctima a l’hospital,  on va ser tractada de les ferides que, segons va afirmar el zoològic, no posen en perill la seva vida. Aquest és el vídeo que mostra els moments posteriors a l’atac on se sent a la dona cridant pel dolor que li causen les ferides:

Els visitant salven la vida de la dona

Segons expliquen els testimonis, l’animal va acorralar la dona contra la tanca i no va ser fins que una visitant va introduir una ampolla entre la reixa que el jaguar es va distreure i va deixar anar a la seva víctima. «És llavors quan vaig veure que li havia deixat anar del braç, així que la vaig agafar pel tors i vaig estirar-la», va explicar als mitjans de comunicació Adam Wilkerson, fill de la dona que va distreure l’animal. Mare i fill s’han convertit en uns herois per a la dona ferida. 

En un comunicat, el zoològic ha lamentat els fets i ha confirmat que la dona va saltar la tanca per fer-se una foto. Segons explica el director del centre, Mickey Ollson, no és la primera vegada que aquest jaguar ataca a un visitant que se salta les normes de seguretat.