Més de 170.000 euros pel Casal dels Infants de Barcelona gràcies al grup Bon Preu

La recaptació d’abril es destinarà al projecte «Suport psicològic a persones amb càncer i/o als seus familiars» de la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica – Oncolliga

Bonpreu i Esclat donen més de 170.000 euros al Casal dels Infants de Barcelona
Bonpreu i Esclat donen més de 170.000 euros al Casal dels Infants de Barcelona | Bonpreu i Esclat

Els supermercats Bonpreu i Esclat han aconseguit recaptar més de 170.000 euros gràcies a les microdonacions que han anat fent els seus clients des del passat mes de febrer fins a finals de març. Concretament, tothom que volgués i pagués amb targeta bancària en aquests establiments podia arrodonir la seva factura de tal manera que la diferència amb l’import real de la compra es destinaria a causes socials.

Més de 170.000 euros pels infants més vulnerables

En qüestió de dos mesos, 714.971 persones han participat en aquestes microdonacions, acumulant un total de 170.908,25 euros. Uns diners que Bonpreu i Esclat han decidit destinar íntegrament  al Casal dels Infants de Barcelona, i d’aquesta manera l’associació podrà continuar la seva tasca ajudant a nens i nenes, d’entre 6 i 16 anys, en situació de vulnerabilitat. En aquest sentit, el Casal lluita contra el fracàs escolar i busca que els infants millorin les seves competències personals i socials.

Tanmateix, les microdonacions no han finalitzat acabant el mes de març. Bonpreu i Esclat continuen oferint la possibilitat de col·laborar amb causes socials i tots els diners que s’aconsegueixin recaptar durant aquest abril es destinaran a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica – Oncolliga, concretament al projecte «Suport psicològic a persones amb càncer i/o als seus familiars» que busca millorar el benestar i la qualitat de vida de les famílies on hi ha algun pacient que pateix aquesta malaltia.

Bonpreu i Esclat
Milers de microdonacions gràcies a l'arrodoniment de les factures de cada compra | Bonpreu i Esclat

En aquesta línia, el Grup Bon Preu donarà els diners recaptats cada mes a diferents projectes solidaris, entre els que es podran trobar col·laboracions amb les entitats Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Save the Children, Fundació Impulsa y Fundació Amics de la Gent Gran, entre d’altres.

Microdonacions solidàries a diferents entitats mes a mes

Els diferents projectes es poden consultar a través de la pàgina web que Bonpreu té amb Worldcoo, una empresa que s’encarrega de desenvolupar i implementar canals de recaptació solidària, ajudant a les ONG. A més a més, tots els clients que realitzin microdonacions rebran un codi juntament amb el seu tiquet de compra per tal de poder fer qualsevol consulta o gestió.

Cal destacar que el Grup Bon Preu actualment col·labora donant aliments que no poden comercialitzar, però sí que es poden consumir, com és el cas d’aquells productes que estan pròxims a la seva data de caducitat o tenen mal aspecte visual. I ho fan amb més de 140 entitats entre les quals es troben la Creu Roja, Càritas i els serveis socials de diferents ajuntaments, entre d’altres.

  • També et pot interessar: El noi disfressat d'Spiderman que lluita contra la delinqüència a Barcelona

Comentaris

envia el comentari