Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
bebè

Dos bessons neixen en dies, mesos, anys i dècades diferents

Els bebès van néixer amb només 30 minuts de diferència

Els petits Joslyn i Jaxon, tot i ser bessons, van néixer amb 30 minuts de diferència, però el destí ha volgut que les seves dates de naixement siguin totalment diferents. No només el dia, sinó també el mes, l'any i fins i tot, la dècada.

Per ser més exactes, Joslyn va néixer a les 23:37 hores del 31 de desembre de 2019 i el seu germà, Jaxon, ho va fer exactament 30 minuts després, a les 00:07 hores del dia 1 de gener de 2020. Els nadons, a més, s'han convertit en l'últim bebè del 2019 i el primer del 2020 a l'Hospital Ascension St. Vident Carmel d'Indiana, als Estats Units.

«Encara estem en shock»

Segons ha explicat la cadena local RTV6, la mare dels bebès, Dawn Gilliam, assegurava «encara estem en shock», ja que li quedaven set setmanes per donar a llum i en un primer moment els havien dit que els nens naixerien el 19 de febrer.

La dona també explicava que estava impressionada amb la mida dels nadons, ja que Joslyn va pesar 1,8 kg i va mesurar 45 centímetres, i el seu germà va pesar el mateix però un centímetre més, 46. «Ens va sorprendre el gran que eren, bromejàvem sobre això just abans que em poses de part» deia entre riures.

Els petits es recuperen a l'UCI evolucionant favorablement i en quant els donin l'alta marxaran amb la seva mare i el seu pare a casa, on els esperen els seus dos germans grans de 5 i 10 anys.

També et pot interessar...