Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del programa 'El Circ' de 8tv

Dos col·laboradors de 8tv s'enganxen en directe: «No em cridis! M'aixeco i me'n vaig!»

La disputa es va iniciar per un conflicte del passat entre els dos col·laboradors

Nova esbroncada entre dos col·laboradors en ple directe de 8tv. L'enrenou s'ha produït al programa 'El Circ' de Frank Blanco. Un espai que s'emet cada nit de 22:00 a 00:30 de la nit i que aquest dijous va viure un enfrontament inèdit entre dos dels seus tertulians.

Tot es va iniciar durant la secció 'La Jungla' comandada pel periodista Arnau Vila. Mentre comentaven la darrera imatge d'Isabel Preysler, el noi va deixar anar la següent: «Jo també et vaig criticar. Vaig fer un article dient que tenies la cara mal operada».

La disputa es va iniciar per un conflicte del passat 

En aquell mateix instant, els seus companys es van quedar amb cara de sorpresa i es va desencadenar una situació complicada amb Rocco Steinhäuser. El periodista havia treballat anteriorment a un conegut diari català. Allà va escriure un article explicant que el seu actual company havia dut a terme una intervenció per operar-se la cara i dient quina seria la seva edat.

«Res del que vas dir era veritat. Aquestes coses s'han de confirmar... Jo no tinc res en contra d'ell, però trobo que aquesta secció no té ritme», va exclamar Rocco, visiblement molest pel comentari del seu company.

Imatge de Rocco Steinhäuser a 8tv
Rocco Steinhäuser es va discutir amb Arnau Vila per un article del passat | 8tv

Per si no era suficient, el presentador ocasiona d'aquest dijous, Enric Lucena va saltar. «Rocco para! Estàs criticant la secció del teu company! Estàs criticant al programa on treballes!». Steinhäuser es va excusar dient que si Vila s'havia posat amb ell, ell es posaria amb Vila.

Lluny de calmar la situació, Lucena es va anar encenent i va acusar el seu company de rancorós i mal company. Per si no n'hi hagués prou, el presentador ocasional també va aprofitar l'ocasió per deixar malament a Steinhäuser. «Això és gairebé de mala persona. A més ho estàs fent el dia que no està el Frank Blanco! Això és de covards!», va esclatar a crits el presentador.

Imatge de Rocco Steinhäusser i Arnau Vila a 8tv
Els dos col·laboradors van iniciar una disputa per un article | 8tv

Una situació que no va agradar a l'audiència

En aquest punt Steinhäuser no va callar i va exclamar: «A mi no em cridis eh... M'estàs faltant el respecte. M'aixeco i me'n vaig eh! Aquest numeret no me'l tornis a fer mai més... Baixa el suflé. Jo no t'he aixecat la veu...».

En veure que la situació no s'aturava, Vila li va demanar perdó al seu company per l'article que va fer i el programa se'n va anar a publicitat. Un espectacle que va deixar els espectadors decebuts i que no van dubtar a criticar al presentador per tractar d'aquestes maneres a un col·laborador.

La cadena privada afronta una complicada situació

Per a acabar-ho d'adobar, 8tv va anunciar fa uns dies que s'havia declarat en concurs de creditors per mirar de trobar inversors que n'assegurin la seva viabilitat. Mentre el futur de la cadena privada està agafat amb pinces, l'empresa que mesura les audiències, ha exclòs la cadena liderada per Nicola Pedrazzoli, que ja no apareix als rànquings.

Una situació complicada la que afronta la cadena. Els programes de la graella marxen en pocs dies de vacances i no sabran si tornaran a la feina o si hauran d'abaixar la persiana.