Dos detinguts en una persecució policial entre la Canonja i Tarragona

La coordinació entre la Guàrdia Municipal canongina i els Mossos va permetre l'arrest, que va culminar al barri de Campclar

Intensa persecució policial a les carreteres tarragonines. Durant el matí d’ahir dimecres, 31 de juliol, dos germans, nascuts els anys 1990 i 1993, van fugir en cotxe i a tota velocitat de la Guàrdia Municipal de la Canonja.

Fugida temerària

Els fets, concretament, es van iniciar a les 11.15 hores, a l’avinguda de Manuel Carrasco i Formiguera del municipi canongí. En ser requerits pels agents, que havien identificat el copilot, sobre qui requeia una ordre de presó per un delicte de conducció temerària, els joves van accelerar bruscament tot esquivant el control policial.  Immediatament, la patrulla local va sortir darrere del vehicle, alertant també els Mossos d’Esquadra.

El cotxe dels implicats, fugint de forma perillosa, va passar un semàfor en vermell, just abans d’agafar la carretera N-340, en direcció a Vila-seca. Ja a la T-315, a l’altura del quilòmetre sis, el conductor va començar a fer maniobres d'avançament per la dreta i pel lateral de la via.

Un dels germans fuig a peu

Posteriorment, els fugitius van agafar l’autovia A-7, cap a Tarragona, sortint a la zona del complex comercial Les Gavarres. Un cop la T-11, els homes van aturar el vehicle a uns 800 metres de la rambla de Ponent, al barri de Campclar, i el copilot va fugir a peu, camp a través, en direcció al carrer Riu Siurana.

La comunicació i coordinació entre la policia de la Canonja i els Mossos d'Esquadra va permetre aturar el jove al davant del número 54 d’aquesta via. Durant l’escorcoll, el vehicle conduït per l’altre germà va fer cap al lloc dels fets. L’individu també va ser detingut.

Desobediència i delictes contra la seguretat viària

Al conductor, l’home nascut el 1990, se l’acusa ara d’un delicte de desobediència greu i contra la seguretat viària. Al germà i copilot, del 93, requerit per la justícia i amb una ordre de presó per fets anteriors, se l'imputa, alhora, un altre delicte de desobediència..