tgn

Una jove i un menor, ferits en un accident de trànsit al centre de Tarragona

Una ambulància els ha dut a l'Hospital de Santa Tecla amb pronòstic menys greu | Dos turismes han topat a la cruïlla entre el carrer Mallorca i el de Jaume I

Una dona de 25 anys i un nen de 7 han resultat ferits en un accident de trànsit al centre de Tarragona aquest divendres, 2 d'agost, a primera hora de la tarda. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital.com, dos turismes han topat poc després de dos quarts de quatre de la tarda a la cruïlla que separa el carrer de Mallorca del de Jaume I, just davant l'edifici de la Tarraco Arena Plaça.

Dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat al lloc dels fets després de rebre l'avís de l'accident a les 15.39 hores. Han atès els dos ferits, a qui han portat en ambulància a l'Hospital de Santa Tecla amb pronòstic menys greu. La resta dels implicats en la col·lisió han resultat il·lesos. Alguns testimonis han explicat a aquest mitjà que un dels vehicles, un Renault Mégane, s'hauria passat un 'STOP' i hauria intercedit en la trajectòria de l'altre turisme, un Ford Focus que circularia de forma correcta.

Els dos ferits han estat traslladats a l'Hospital de Santa Tecla amb pronòstic menys greu

tgn
L'impacte ha afectat els dos turismes davant l'edifici de la TAP | Cedida

 

En tractar-se d'una zona especialment concorreguda a l'hora en què ha succeït l'ensurt, no és d'estranyar que el xoc hagi despertat la preocupació de diversos testimonis. Els dos vehicles presenten seriosos desperfectes arran de l'accident (al lateral, en el cas del Ford, i a la part del davant en el del Renault), i el trànsit s'ha restablert sense incidències pocs minuts després de l'actuació dels sanitaris en socors dels dos ferits.

tgn
Dues ambulàncies del SEM s'han desplaçat al lloc dels fets a les 15.39 hores | Cedida