Vettel pateix un aparatós accident al circuit de Montmeló

El pilot alemany ha xocat contra les proteccions del mur en perdre el control a la corba 3 del circuit de Montmeló durant les sessions de pretemporada

Imatge d'arxiu de Sebastina Vettel amb Ferrari
Sebastian Vettel ha patit un aparatós accident durant la sessió matinal al circuit de Montmeló | EFE

Durant la jornada d’aquest dimecres de les últimes sessions prèvies a l’inici de la temporada de Fórmula 1, Sebastian Vettel ha estat el protagonista de l’entrenament al circuit de Montmeló. L’alemany ha patit un aparatós accident en estampar-se contra les proteccions en una de les corbes quan arribaven a la meitat de la sessió d’entrenaments matinals.

El pilot alemany ha perdut el control del seu Ferrari, a la corba 3, i ha anat directe contra les proteccions del mur a més de 200 km/h. Per sort, tot i haver-se tractat d’un espectacular accident, el  pilot ha pogut sortir del monoplaça pel seu propi peu. El Ferrari ha estat retirat del recorregut per la grua i està sent avaluat pels mecànics de l’escuderia italiana. Així ho ha informat el compte oficial de Ferrari a Twitter: «Seb5 ha anat fora a causa d'un problema mecànic. El cotxe està ara al garatge per realitzar-li els controls necessaris».

«Hi ha hagut un problema amb la suspensió davantera esquerra»

Segons ha avançat, ‘El Español’, Vettel ha explicat com ha anat el seu accident: «Estava entrant a la corba tres i, per la sensació que he tingut a dins del cotxe, hi ha hagut un problema amb la suspensió davantera de l’esquerra i, a partir d’aquí, no hi havia res que pogués fer per evitar l’impacte perquè això no depenia de mi» ha declarat.

El pilot alemany assegura que «seria molt més fàcil si l’escapatòria hagués estat més gran i el cotxe no hagués xocat contra res perquè ara hi ha danys a causa d’aquest impacte». És per aquest motiu que Vettel no ha pogut participar en la sessió d’entrenaments de la tarda i seguir provant el seu Ferrari al circuit català.


Comentaris

envia el comentari