YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

En marxa l'eDelivery Accelerator Barcelona del Consorci de la Zona Franca i la Salle-URL

Vuit startutups innovadores d'arreu del món treballaran conjuntament i s'interrelacionaran amb altres companyies del sector i possibles inversors

Segon programa d'acceleració d'startups logístiques del Consorci de la Zona Franca de Barcelona
Segon programa d'acceleració d'startups logístiques del Consorci de la Zona Franca de Barcelona | cedida

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha posat en marxa la segona edició de l'eDelivery Accelerator, el programa d'acceleració d'startups del sector de la logística, que ha impulsat juntament amb La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull, a través del seu parc d'innovació La Salle Technova.

El programa compta amb vuit startutups innovadores d'arreu del món, que durant 22 setmanes treballaran conjuntament i s'interrelacionaran amb altres companyies del sector i possibles futurs inversors, amb l'objectiu d'assegurar que el seu potencial es materialitzi i consolidi sòlidament. Un projecte que comptarà amb assessorament, sessions d'equip i tècniques avançades de màrqueting i vendes.

eDelivery Accelerator, «l'epicentre de la innovació»

El President Executiu de La Salle Technova Barcelona, Josep Miquel Piqué, ha lloat el programa com una oportunitat per a que les noves startups marquin «el futur de la logística gràcies a les innovacions disruptives palanquejades en noves tecnologies». Tot plegat una «font d'innovació del sector», on l'eDelivery Accelerator «és l'epicentre d'aquest canvi».

Per la seva banda, el Delegat Especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha assegurat la seva voluntat  de «continuar treballant models de partenariat amb empreses i universitats que puguin ser socis tecnològics», tot afegint que el Consorci segueix en la lína de «promocionar aquelles activitats que suposen una millora de la vida de les persones, col·laborant i potenciant aquest tipus d'experiències».

Segon programa d'acceleració d'startups logístiques del Consorci de la Zona Franca de Barcelona
Segon programa d'acceleració d'startups logístiques del Consorci de la Zona Franca de Barcelona | cedida

Les 8 startups participants

Les empreses escollides per formar part d'aquest programa d'èxit per a la potenciació de les startups, són les vuit seleccionades del passat 'Startup Innovation Hub', que es va celebrar a la fira eDelivery Barcelona, el passat mes de juny. Així, 'FlexSim', 'CargoBici', 'Pay Mark Fast', 'Vonzu', 'Internet of Things', 'StockAgile',  'Way Director' i 'Mayordomo', compartiran aquesta segona edició de l'eDelivery Accelerator, gràcies al seu potencial innovador en aplicar la tecnologia a processos tradicionals del sector de la logística, el lliurament i l'última milla.

FlexSim és un programari de simulació de processos 3D que permet visualitzar, analitzar i optimitzar qualsevol sistema, CargoBici presenta una solució de logística d'última milla per mitjà de la ciclologística, i Pay Mark Fast ofereix un sistema d'identificació per radiofreqüència d'etiquetes intel·ligents passives adherides en productes i mercaderies.

Per la seva part, Vonzu és un software en el núvol que permet a les empreses digitalitzar, automatitzar i gestionar tots els processos de la distribució urbana de mercaderies, i StockAgile és una solució basada en el núvol que optimitza, facilita i agilita la gestió de la cadena de subministrament de les empreses de retail.

Internet of Things utilitza l'última tecnologia de IoT i Blockchain per a proporcionar una plataforma de traçabilitat integrada, Way Director és una plataforma que connecta enviaments amb transportistes i que té una presència global, i Mayordomo, desenvolupa taquilles intel·ligents que gestionen tots els paquets sense esperes i que inclou un ampli catàleg de serveis.

La Salle Technova Barcelona
La Salle Technova Barcelona | cedida

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari