Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'actor Eduard Farelo a TV3

Eduard Farelo, reapareix a TV3 i emociona: els seus 5 fills i la seva gran preocupació

Eduard Farelo s'ha obert en canal en directe i ha parlat dels seus cinc fills, dues d'elles bessones

Eduard Farelo és una de les cares més conegudes de la televisió pública catalana. Hem sigut molts els que hem crescut veient l'actor en diferents sèries de TV3. Aquest dimecres 28 de juny, el català va reaparèixer al programa 'Planta Baixa' de TV3, presentat per Agnès Marquès, i va parlar dels seus fills. 

Al llarg de l'entrevista, Farelo va parlar sobre en Miquel. El personatge que interpreta a la sèrie de les tardes 'Com si fos ahir'. El més sorprenent de tot plegat, però, va arribar quan va parlar de la seva família nombrosa. I és que Farelo va explicar que té quatre germans i cinc fills. 

Eduard Farelo revela a TV3 perquè ha tingut 5 fills

Agnès Marquès, conductora del programa de les tardes, en saber que l'actor tenia cinc fills, no va poder evitar fer-li la següent pregunta: «Estava planejat?». El català va respondre que no. «La veritat és que jo no he fet massa plans. Soc bastant baliga-balaga, m'he deixat portar per les coses». 

«En aquest cas han anat venint i els hem anat rebent», va confessar entre riures. Eduard Farelo i la seva dona, Eva Solé i Alamarja, són pares de cinc fills: quatre noies i un noi. L'Alba, famosa cantant coneguda popularment com a Bad Gyal, l'Irma, també artista i bessona de la Greta, el Bruno i la Paula. 

Imatge de la cantant Bad Gyal, filla d'Eduard Farelo
Bad Gyal és la filla més famosa d'Eduard Farelo. | Europa Press

Una família d'artistes

Bad Gyal, no és l'única filla artista d'Eduard Farelo. Actualment, dins el panorama musical català, també està començant a destacar l'Irma, el nom artístic de la qual és Mushkaaa. És per aquest motiu que Agnès Marquès va preguntar al català com estava vivint com a pare la fama de les seves filles. 

«L'única cosa que jo he fet ha estat donar-los llibertat per escollir fer allò que volguessin fer. Això i després, i això és una cosa que em té obsessionat tant en el cas de l'Alba com en el de l'Irma, és que siguin felices amb el que fan. Que en el moment que això els deixi de produir felicitat, pleguin veles».

Davant aquesta confessió Eduard Farelo també va parlar sobre la seva màxima preocupació. A banda que vol que siguin felices amb el que fan, al català també l'angoixa la sobreexposició que tenen, especialment a l'era de les xarxes socials. 

«Elles s'han d'enfrontar a aquesta cosa constant de les xarxes socials, de l'odi de la gent que està molt lluny dels seus projectes i es dedica a criticar-los de manera ofensiva. Llavors, a mi, als meus 52 anys, em costa molt entendre tota aquesta història», va concloure l'actor.