El Barça no falla i s'emporta la Supercopa d'Espanya

Després del 0-2 de l'anada el partit s'ha resolt al Camp Nou

Imatge d'arxiu del Camp Nou. | Cedida

A les 23.00 hores d'aquesta nit ha començat el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya entre el Barcelona i el Sevilla, en què el Barça defensava el 0-2 aconseguit al partit d'anada, i els homes de Luís Enrique no han fallat. El Barça, que s'ha acabat imposant al Sevilla, aconsegueix amb aquest títol la dotzena Supercopa d'Espanya i el vuitè títol de l'era Luís Enrique. Els blaugranes inicien així, amb bon peu, la temporada oficial, en què lluitaran per tornar-se a endur diversos títols. A la primera part el Barça ja anava davant del marcador per 0-1 i a la segona part ha fet el segon i el tercer gol. Arda Turan ha fet el primer i el segon i Messi ha fet el tercer. A la primera meitat del partit el porter del Barça Bravo ha salvat un penal que hagués pogut complicar el partit.