El directiu del Barça Oriol Tomàs adquireix la cadena Esports Quinze

El membre de la junta de Bartomeu ha comprat sis botigues de productes esportius associades a la firma Intersport
El directiu del Barça, Oriol Tomàs, ha adquirit sis botigues adscrites a Intersport | Cedida

L'empresa Open Olympic Retail, propietat del directiu del FC Barcelona, Oriol Tomàs, ha adquirit la cadena Esports Quinze, una sèrie de sis botigues associades a la cadena Intersport. D'aquesta manera, l'empresa de Tomàs pren el control d'una de les línies més potents d'Intersport, que inclou establiments en zones clau de Barcelona com la Rambla Catalunya o el barri de Gràcia. Open Olympic Retail va ser creada fa només un any amb l'obertura d'una botiga esportiva a l'interior del parc temàtic Open Camp, situat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Oriol Tomàs és exdirector general de futbol de Nike per a Espanya i Portugal i vocal de la junta directiva del Barça. La resta de botigues adquirides per Tomàs són les de Sant Boi de Llobregat, Gavà i Reus. 

Aquest no és l'únic moviment empresarial que ha tancat el directiu del Barça. Segons publica 'Crónica Global', Open Olympic Retail ha signat un acord de col·laboració amb l'empresa Deportes Virso, també associada a Intersport. Aquesta empresa compta amb set botigues repartides per Catalunya i el País Valencià i factura unes quantitats similars a les de l'empresa de Tomàs. Deportes Virso assessorarà Open Olympic Retail en els processos de venda, màrqueting i compres. Intersport Espanya calcula que entre totes dues companyies sumen uns ingressos de 15 milions d'euros l'any.

 

Oriol Tomàs va formar part de la comissió esportiva del Barça entre els anys 2011 i 2013. Des de les eleccions del 2015, Tomàs exerceix de vocal a la junta directiva del club. En la seva etapa prèvia al Barça, Tomàs va ser analista financer de Procter & Gamble i responsable de màrqueting a Danone. Comentaris

envia el comentari