El Girona FC amplia el nombre d'abonaments fins a 9.000

Aquesta oferta coincideix amb l'ascens de l'equip a Primera Divisió

El Girona segueix amb els canvis de cara al seu debut a Primera Divisió | Girona FC

 

El Girona FC ha impulsat una campanya de renovació d'abonaments per veure jugar en l'equip, després que aquest hagi ascendit a Primera Divisió. Ara, el club, que va aturar l'oferta de places el març passat quan va assolir els 7.000 socis, n'ofereix un total de 9.000 entre renovadors i nous seguidors. Tot i la pujada de preus dels abonaments, s'ha demostrat que la majoria de socis ja han renovat i que l'equip rebrà la massa més gran d'espectadors en els 87 anys de vida que té. Per la seva banda, el club oferirà diverses promocions, com ara la que permet una reducció del 20% sobre el preu de l'abonament de Primera Divisió de la temporada 2018 - 2019 a aquells socis que assisteixin a 17 dels 20 partits coberts per l'abonament.

Cinc mesos després que el club tanqués les llistes d'abonaments a causa del gran nombre d'altes que van rebre en poques setmanes després de la golejada del Girona al Getafe (5-1), aquest dijous, 3 d'agost, torna a posar a la venda unes 2.000 places, sobre les quals tindran preferència els que tinguin el carnet FANS, concretament, aquells que se situïn entre els números 1 i 1.821, que hauran de dirigir-se a les oficines de Montilvi o a través del seu web per tramitar l'abonament. Aquest carnet es va crear just després del tancament de places i tenia un cost de 50 euros per assegurar que els qui l'adquirissin entressin en una llista d'espera amb preferència per tramitar noves altes de soci quan el club ho permetés. Amb aquest carnet, a més, també es podia gaudir d'altres avantatges com ara accedir als partits del Peralada, que juga a Segona B.

D'aquesta manera, si omplissin totes les places de socis, el club disposaria d'un paquet de 4.500 entrades per a vendre a taquilla destinades al públic general, a banda dels percentatges reservats a l'afició visitant i els seus compromisos comercials i publicitaris. Amb el carnet del Girona FC es podran veure tots els partits en directe de la Lliga Santander que tinguin lloc a l'estadi, i alguns partits de la primera fase de la Copa del Rei. En aquesta temporada, els abonats podran alliberar el seu seient amb un mínim de 72 hores d'antelació abans de l'inici de qualsevol partit.


Comentaris

envia el comentari