IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Llac Petit de Terrassa, un paratge maleït

El pantà de Can Bogunyà està envoltat per morts misterioses i desaparicions

Imatge del Llac Petit | El Pensante

Molt a prop de l'Hospital de Tórax de Terrassa, un entorn famós pel misteri que l'envolta, es troba el pantà de Can Bogunyà, conegut popularment com «El Llac Petit», un lloc que també concentra un nombre elevat de fenòmens inexplicables a Terrassa, al Vallès Occidental. Hi ha diverses llegendes que envolten el pantà com ara aparicions, rituals satànics i tot tipus de fenòmens paranormals, però és l'esfereïdora xifra d'ofegaments que han tingut lloc al Llac Petit, que el converteix en una zona que provoca terror entre els habitants de la zona.

El pantà va ser construït l'any 1907 i un dels primers casos dels quals es té constància, és la desaparició d'Antoni Boada l'any 1927, un jove de 27 anys que un dia de juliol va anar amb uns amics al pantà a banyar-se. Segons el testimoni dels seus companys a la policia, el jove es va llençar a l'aigua i no va tornar a sortir. A partir d'aquí, els successos relacionats amb el Llac Petit són continuats, i és que al pantà hi han aparegut les restes de nens, joves i adults, com explica el blog El Pensante.

Un dels més sonats va ser el de l'home que van trobar surant, lligat de mans i peus, i amb signes de violència, que el 2006 va revolucionar la premsa local, i que no va poder ser identificat. Però també sembla especialment inquietant la mort d'Elhouari, un nen de deu anys que es trobava amb els seus germans a la vora del Llac Petit quan es van separar, hores més tard els altres nens el van començar a buscar i van avisar la policia. Finalment, el cos del nen va ser localitzat al fons de l'embassament, sense roba.

Vista del Llac Petit i l'Hospital del Tórax de Terrassa | Google Maps

 

El cert és que el Llac Petit, que tot i trobar-se molt a prop de la ciutat de Terrassa, està situat en un entorn que sembla propici per generar misteri, envoltat de boscos, barrancs i turons, que l'aïllen de la urbanització que l'envolta. A banda de l'inquietant nombre de cadàvers que han aparegut a la zona, les troballes que s'han fet a l'interior i als voltants del pantà inclouen cotxes, motos, objectes quotidians, i restes de rituals satànics i d'activitats incíviques.


Comentaris

envia el comentari