Imatge primer pla d'Elisenda Carod amb ulleres negres. Emissió de l''Està Passant' de TV3 del dia 30 d'octubre de 2018

Elisenda Carod de Catalunya Ràdio: Qui és la seva parella i per què no s'ha casat mai

Fa cinc anys que estan junts i sembla que no hi haurà plans de boda

Elisenda Carod és una presentadora catalana que triomfa tant a la tele com a la ràdio. Des de Catalunya Ràdio, la locutora ens presenta 'La Tarda de Catalunya Ràdio', un magazín que segons l'EGM de desembre de 2022, va aconseguir la fidelitat de 122.000 oients, una xifra inferior a la quantitat d'audiència d'aquest juliol (134.000 oients).

L'espai conduït per Elisenda Carod és un dels més escoltats, cedint sempre el primer lloc a 'El Matí de Catalunya Ràdio'.

I l'audiència a la televisió de la periodista tampoc es queda curta. Carod forma part de l'equip de l''Està Passant' de Toni Soler a TV3. Un espai ple d'humor que analitza l'actualitat amb un toc original.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El Xavi, la Lola i l'Elisenda

Bé, amb les dues feines Elisenda Carod té l'agenda organitzada al mil·límetre, però ara està de vacances i les pot gaudir amb aquells que més estima. 

La periodista és una persona d'allò més casolana i després d'un llarg dia a la feina, li agrada trobar-se amb els seus per a poder descansar. Ara que és estiu té tot el temps del món per estar amb la seva parella, Xavi Fernández, i la seva gossa Lola.

Tots tres són un gran equip i no hi ha dia que Carod no comparteixi amb els seus seguidors el feliç que és amb ells. 

El matrimoni que no arribarà

El seu xicot, el Xavi, també treballa a TV3, concretament com a guionista del 'Polònia', i entre l'humor dels dos podem intuir que és una parella d'allò més divertida. 

L'Elisenda i el Xavi fa cinc anys que estan junts i no s'han casat perquè, tal com ha assegurat la periodista a EN Blau, hi ha un vincle molt més fort que un «sí, vull» o un casament de pel·lícula.

Imatge d'Elisenda Carod i la seva parella Xavi Fernández amb ulleres de sol i sorpresos
La parella gaudeix del seu temps junts. | instagram , @elisendacarod

Imatge d'Elisenda Carod i la seva parela Xavi Fenández vestits elegantment
Els dos són humoristes i treballen a TV3. | instagram , @elisendacarod

Imatge de la parella d'Elisenda Carod, Xavi Fernández estirat sobre la gespa amb la seva gossa Lola
La Lola és una més a la família. | instagram , @elisendacarod

Canvis a 'La Tarda de Catalunya Ràdio'

Quan l'Elisenda torni a l'estudi de Catalunya Ràdio el mes de setembre, hi haurà dues grans novetats. D'una banda, l'espai quedarà reduït amb l'objectiu d'ampliar l'informatiu del migdia.

Un altre gran canvi és que la presentadora Marina Romero, que fa mesos presentava les tertúlies a 'La tarda de Catalunya Ràdio', a partir de setembre passarà al programa de la franja de matí.