Imatge d'Eloi Vila al cotxe del programa 'Al cotxe!' de TV3

Eloi Vila, de TV3: la seva dona, els seus tres fills i el drama que va patir

La faceta més personal d'Eloi Vila

Eloi Vila és una de les cares més reconegudes de TV3. En els últims anys, l'hem pogut veure fent entrevistes a 'El Cotxe', i fa ja uns quants anys més, era part del ja desaparegut 'El Club', presentat pel mític Albert Om.

Però potser el que no es coneix tant del presentador de TV3 és la seva vida més íntima i privada. Doncs Eloi Vila resulta que fa uns anys va formar una gran família amb la seva dona, i actualment té tres fills.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

És pare de tres fills

Eloi Vila ja fa temps que va formar una família de la seva dona. Tot i que d'ella no n'ha compartit cap imatge ni se'n sap gaire cosa, sí que ha parlat sovint dels seus tres fills, l'Ona, que ara ja té 21 anys, la Marta, de 19, i l'Oriol, de 16.

I segons va revelar el periodista de Sant Esteve de Palautordera fa uns anys en una entrevista a Catalunya Ràdio, tots tres són grans esportistes. «Els tres juguen a handbol», revelava al programa de Mariola Dinarès.

De fet, l'Ona, la seva filla gran, juga amb l'equip de Sant Quirze del Vallès i porta el número 6 a l'esquena. Un club que l'any 2021 van arribar a aconseguir l'ascens a la màxima categoria femenina.

Li van detectar diabetis

L'any passat, Eloi Vila va sorprendre en confessar que patia una malaltia. Es tracta de la diabetis tipus 1, que, segons l'OMS, es tracta d'una malaltia que es caracteritza per «una producció deficient d'insulina i requereix l'administració diària d'aquesta hormona».

En una entrevista amb Roger Escapa a 'El suplement' de Catalunya Ràdio, el presentador de TV3 va revelar com va saber que estava malalt. «Em vaig quedar molt prim, i només bevia i pixava tot el dia. Vaig anar al CAP i la infermera em va punxar el dit, i em va veure que tenia el sucre pels núvols».

«Aquest diagnòstic em permet afrontar-me a la mort. He fet 50 anys, fa quinze dies i amb el diagnòstic de la diabetis tinc la sensació que em moriré jove», va assegurar.

«Tinc aquesta sensació. Que potser no passa, tant de bo que no passi, però també em permet parlar amb normalitat de la mort».

«La diabetis provoca problemes cardiovasculars… Penso que el cos no aguantarà tants anys», va voler tancar l'entrevista amb aquesta confessió.