Els motius pels quals Luis Enrique deixa el Barça

Principalment, per passar més temps amb la família i poder gaudir al costat seu de les seves aficions, com el ciclisme o el surf

Luis Enrique està molt unit a la seva dona, amb qui porta vint anys. | Cedida

Dimecres passat Luis Enrique va confessar que la temporada que ve no serà l'entrenador del FC Barcelona. Els motius de la seva «fugida» són la família, que necessita més temps lliure, i estar al Barça suposa massa estrès per a ell, segons assenyala 'Informalia'. I és que per molt preocupat que estigui l'entrenador pel futur del Barça quan ell no hi sigui, el que més li importa i li preocupa és la seva família, la seva dona i els seus tres fills.

Luis Enrique és un gran aficionat a altres esports a més del futbol, ​​com el ciclisme i el surf, i la seva implicació al Barça no li permet gaudir d'aquests moments, per no tenir gaire temps lliure. Així doncs, tot i ser el vuitè tècnic més ben pagat del món, cobrant més de 7,5 milions d'euros anuals, les seves preferències li han impedit compaginar la feina amb la seva vida social. D'altra banda, una altra motivació per sortir del club també podria haver estat el fet de no poder «fer i desfer» al seu gust, com quan la directiva del Barça li va negar el fitxatge de Nolito.

D'aquesta manera, quan Luis Enrique deixi el Barça la següent temporada, tindrà més temps per viure experiències amb la seva família, la seva dona, Elena Culell, amb qui fa vint anys que és casat i els seus tres fills, Pacho, de 18 anys, Sira, de 17 anys, i la més petita, Xana, de 8 anys. A més, tots ells són molt aficionats als esports, de manera que podrà gaudir al mateix temps de les seves dues passions: la seva família i els esports.

Luis Enrique amb la seva família | Cedida

Comentaris

envia el comentari