Marta Calvo

L'emotiu missatge de comiat d'un amic de Marta Calvo: «Perdó per aquesta societat»

Jorge Ignacio Palma ha confessat el crim

Gairebé un mes després de la desaparició de Marta Calvo, l’home que estava en cerca i captura, Jorge Ignacio Palma, va confessar a dependències de la Guàrdia Civil haver esquarterat la jove de 25 anys.

Amics i familiars de la jove no s’ho acaben de creure, ja que mai van pensar que una cosa així li pogués passar a Marta, una noia descrita com a «riallera i bona gent».

El missatge

Així, pocs dies després de sapiguer la confessió de Jorge, un amic de Marta li ha dedicat un emotiu missatge per les xarxes socials:

«Estimada Marta, avui vull parlar de tu amb tu.

Primer vull demanar-te perdó per aquesta societat, per aquestes «persones» que mentre no estaves jutjaven per què vas quedar amb un desconegut, parlaven de la teva vida, sense haver escoltat mai la teva veu i es permetien el luxe d'opinar sense conèixer res.

Perdó Marta, perquè en lloc de parlar de tu, aquesta societat, aquests mitjans de comunicació que es regeixen per la pura morbositat i aquests acte denominats «amics» haurien d'haver estat parlant d'aquest monstre que va decidir fer-te desaparèixer, mostrant la seva cara des del primer moment i preguntant-se perquè va haver de fer-te això en lloc d'escriure sobre perquè tu vas quedar amb ell o coses totalment irrellevants quan l'única cosa que importava era EL SEU ACTE INJUSTIFICAT i no el teu.

Segon, que dir-te que és tan injust que t'hagis hagut d'anar d'aquesta manera tan injusta i tan horrible lluitarem per la teva justícia!

Benvolguda amiga et trobaré tant a faltar i sempre et portaré al meu cor que dir-te que no sabessis ja! Descansa en pau T’ESTIMO AMIGA»

També et pot interessar...