Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una porteria amb una pilota de futbol entrant

L'emotiva carta de la mare d'Othman, el futbolista d'11 anys que va perdre la vida

El nen va morir a causa d'una insuficiència respiratòria

Una porteria amb una pilota de futbol entrant
El nen va perdre la vida per culpa d'una insuficiència respiratòria  | Pixabay

El passat dilluns 15 de gener, el Terrassa FC va anunciar la mort d'Othman Chreta Gamraoui, un jove d'11 anys del planter. Segons va explicar el club a les xarxes, el jugador va perdre la vida per culpa d'una insuficiència respiratòria. La tràgica mort del jove futbolista va consternar el futbol català i els missatges de condol a la família i amics es van multiplicar arreu del territori.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Ara, una setmana després de la seva pèrdua, la mare del nen, Afifa Gamraoui, ha publicat una carta d'agraïment i comiat on reconeix que ara mateix «es troba en un lloc fosc on només hi ha dolor» tot i que és conscient que hi ha «un punt de llum allà dalt que m'il·lumina per sortir d'aquest forat, però encara no l'arribo a veure».

La mare dona les gràcies a les persones i entitats que han mostrat el seu suport a la família i explica que gràcies a tots ells «aquesta angoixa es farà cada vegada menys feixuga i deixarà de mossegar-me com ho està fent ara». «Em sento tant afortunada de saber que tots vosaltres m'estimeu i estimàveu a Othman Chreta, que va prenc el vostre afecte com una abraçada eterna cap a ell, el meu petit; em falta l'ànima, estic destrossada, però també vull aprofitar per dir-vos que, des de ja, començo a construir una nova realitat», relata la mare, qui explica que «Othman Chreta, estiguis on estigui ara, sempre t'estimaré»

En la carta, Afifa Gamroui fa una menció especial a una llarga llista de personalitats, entitats, institucions i mitjans de comunicació que s'han fet ressò de la notícia i s'han afegit als missatges de condol de la família. Que descansi en pau. 

Els missatges de condol del Terrassa FC i altres clubs del futbol català

El Terrassa FC va ser l'encarregat d'informar de la tràgica notícia d'aquest passat dilluns 15 de gener. «Absolutament consternats per la mort sobtada als 11 anys del nostre jugador OTHMAN CHRETA GAMRAOUI a causa d'una insuficiència respiratòria. Molts ànims en aquests moments tan durs a tota la família i amics», va informar el club a Twitter. Pocs minuts després, també s'hi van afegir altres clubs com el CE Sabadell, el FC Barcelona i el RCD Espanyol.