Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'exterior dels estudis de TV3

Quatre empleats de TV3, en quarantena per possible contagi de coronavirus

Els possibles contagiats han acordat amb la televisió catalana que estaran confinats fins assegurar-se que no estiguin infectats
Imatge de l'exterior dels estudis de TV3
Els afectats són dos realitzadors, una documentalista i una redactora | TV3
 

Quatre treballadors de TV3 es troben, aquests dies, als seus domicilis particulars en quarantena a l'espera de saber si tenen o no el coronavirus. Segons explica 'El Periódico', els empleats afectats van anar de vacances, per separat, a diferents zones de contagi.

Es tracta d'una pràctica que cada cop és més comú entre les empreses, que han creat el seu propi sistema de prevenció al voltant dels seus treballadors quan detecten algun possible cas de d'infecció del virus. Davant del temor que puguin contagiar a la resta de la plantilla, demanen els treballadors que passin dues o tres setmanes a casa, treballant o no, fins que es confirmi si ha sigut només una falsa alarma. 

En el cas de la televisió catalana, els quatre possibles infectats, amb un acord comú amb els responsables de les distintes àrees i contant amb l'aprovació per part de la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), es troben confinats a casa passant una quarantena especial.

Dos realitzadors, una documentalista i una redactora

Aquests quatre treballadors van visitar zones de contagi durant aquests últims dies. 'El Periódico' informa que dos germans, un noi i una noia, que treballen com a realitzadors a TV3 van viatjar recentment de vacances a Venècia. Després de ser telefonats cada dia per consultar el seu estat, ara estan passant uns dies de control a les seves cases.

D'altra banda, explica que una documentalista que també va realitzar un viatge particular (a un lloc que encara no han pogut esbrinar) és la tercera implicada, així com una redactora, que va anar a esquiar als Alpsitalians

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

La portaveu de premsa de la CCMA ha declarat al mitjà que la situació dels quatre treballadors «ha sigut amablement pactada amb ells i, en cap moment TV3 ha imposat absolutament res». 

Alguns dels possibles contagiats treballen des de casa 

Alguns dels treballadors que es troben en quarantena estan continuant amb la seva vida laboral però des de casa. TV3 ha arribat, inclús, a instal·lar-los un programa especial al seu ordinador o portàtil particular perquè puguin seguir fent bona part del seu treball habitual en la redacció de la televisió catalana.

«Aquest tancament voluntari i pactat tindrà, potser, inclús el benefici de què els nostres caps s'adonin que el 'teletreball', que moltes vegades proposem molts de nosaltres, funciona», ha reconegut un dels implicats a 'El Periódico'.

També et pot interessar...