La companyia de masses congelades ha inverit 30 milions a la planta de Sarral.

L'empresa Europastry de Sarral ofereix 50 llocs de feina

Es busquen diversos perfils per a treballar a l’empresa, sobretot, operaris d’envasat

Europastry, que es dedica al sector de masses congelades a Sarral, està buscant 50 nous treballadors per a poder incorporar a l’empresa, segons han informat des de la companyia. S’estan buscant diversos perfils, però sobretot, operaris d’envasat, una feina per la qual hi ha 20 places.

També s’ofereix feina a  14 maquinistes de producció, a 5 operaris de producció a 8 maquinistes d’envasat i a 3 electromecànics. Totes aquelles persones interessades a optar a aquests llocs de feina poden contactar amb l’empresa mitjançant el correu electrònic recruitment.spain@europastry.com.

Inversió milionària per ampliar les instal·lacions

A principis d’aquest 2019, l’empresa va anunciar que s’havia fet una inversió de 30 milions d’euros per ampliar les instal·lacions amb una nova línia de pastisseria prefermentada premium, dotada amb la tecnologia més puntera per elaborar brioixeria d'alta gamma.

La planta de Sarral va ser inaugurada el 1992 amb tres línies de producció de brioixeria. Durant els últims sis anys, Europastry ha realitzat inversions per valor de més de 44 milions d'euros en ampliacions i millora de les instal·lacions d'aquesta planta.

En l'actualitat, la planta compta amb més de 400 treballadors, nou línies de producció i una capacitat productiva de 55.000 tones anuals, a les que actualment se sumen les 18.000 tones de la nova línia de pastisseria prefermentada premium.