L'empresa que permet faltar a la feina per ressaca

The Audit Lab té aquest detall amb els seus membres 'millenials'

Un home amb clars senyals d'haver begut
Els treballadors d'aquesta empresa poden reservar un dia per treballar amb ressaca | CatalunyaDiari

Els treballadors d'una empresa del Regne Unit encara no es creuen la notícia que van rebre dels seus caps. I és que si així ho desitgen, poden demanar-se un dia de festa a l'any si creuen que podran tenir ressaca.  

The Audit Lab és el nom de la companyia on ha sorgit aquesta curiosa idea. Situada a Bolton, al nord-oest d'Anglaterra, realment permet fer la seva  feina des de casa als treballadors que considerin que no es troben en les condicions òptimes per anar a l'oficina. 

Cal reservar amb antelació

Claire Compton, directora de The Audit Lab,  ho justificava dient que era una espècie de «detall» amb els seus membres 'millenials', els quals són els que més habitualment van als pubs entre setmana. Per fer-ho, han de «reservar un dia de ressaca amb antelació» en cap que vulguin sortir el dia abans. Gràcies a això «podran treballar des del sofà de casa», confirmava Compton. 

La mesura ha estat molt ben acollida entre els membres de l'equip més joves com l'Ellie Entwistle, de 19 anys, que treballa a l'àrea de màrqueting digital. La jove confirma que aquesta flexibilitat «és un gran benefici» pels treballadors del seu perfil que encara no tenen fills. Tot passa, diu Ellie, per «ser honestos i que les persones no diguin mentides als caps». 

La directora confirmava que l'objectiu real d'aquesta mesura és que els seus empleats puguin treballar un dia des de casa però que fer referència a la ressaca aconseguien que «sigui més atractiva per a la generació més jove».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari