Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
concerts

S'enamora d'una noia a les festes de Lleida i demana ajuda per trobar-la

La jove en qüestió és alta i duia una caçadora negra, texans negres i cabell curt i llis

Les xarxes socials les utilitzem per a tot avui en dia. Per a tafanejar la vida dels altres, per a mostrar lo meravellosa que és la nostra, per a cercar feina o, fins i tot, per a treballar. Bé, doncs un jove lleidatà, ara, també les utilitza per a buscar a qui creu que és el seu «amor platònic».

«Em doneu la vida amb un retuit»

Es tracta d'un jove que s'identifica a Twitter amb el nom de @SaxonHead i que ha publicat aquest dilluns un tuit demanant ajuda per a trobar a la noia de la qual es va enamorar el dissabte passat en el concert que Buhos va oferir en el marc de la Festa Major de Lleida. El jove explica al tuit que la noia «és la més guapa que he vist mai, tenia un 'rollazo' i és el meu amor platònic». I és que la bellesa de la noia el va deixar tan eclipsat que es va oblidar de demanar-li l'Instagram i «quan em vaig adonar, ja havia marxat».

En la publicació feta a xarxes el noi recorda que van estar junts durant les cançons de 'Barcelona s'il·lumina' i 'Volcans', del grup català Buhos. Durant la seva trobada la noia estava acompanyada per un amic i una amiga. Per la seva banda, la noia en qüestió és alta i duia una caçadora negra, texans negres i cabell curt i llis.  «Em doneu la vida amb un retuit», diu desesperat el jove. Davant aquesta declaració d'intencions i el seu clam d'ajuda, esperem que l'amor, finalment, triomfi a so de Buhos.