Periodista rodejada excrements de burro

Encerclen amb excrements una periodista de La Sexta al Camp Nou

La reportera estava explicant el que passava als afores de l'estadi

Un grup independentista radical anomenat 'Lliris de Foc' ha rodejat la periodista de La Sexta, Mireia Germán, d'excrements de burro quan realitzava un directe als voltants del Camp Nou. Ella mateixa ho explicava quan aconseguia reprendre la connexió.

«El que us intentava dir és que jo estava aquí, als voltants del Camp Nou, per a explicar que la gent s'estava dirigint cap a l'estadi de manera pacífica i ha vingut una persona a posar-me tot d'excrements al meu voltant. M'ha especificat que eren de ruc. Els Mossos estaven pendents per si havien d'actuar i han vingut uns companys d'una televisió a parlar per a tractar de deixar-nos fer el nostre treball», assegurava la reportera.

Al fons de les imatges del directe es podia veure un grup de protestants amb caretes amb la cara de Messi i cartells de 'Spain, sit and talk', entre crits de «Llibertat presos polítics» i «Premsa espanyola, manipuladora!».

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha denunciat els fets

Des del Col·legi de Periodistes de Catalunya han volgut condemnar aquestes accions i s'han solidaritzat amb la reportera. A través d'una piulada al seu compte de Twitter han demanat «respecte per la feina dels periodistes» i han denunciat que  «no hi ha justificació possible que ens impedeixi informar lliurement, sigui el mitjà que sigui».

També et pot interessar...