Supermercat Lidl a Lleida.

Lidl anuncia l'enderrocament d'un dels seus supermercats a Catalunya

El supermercat compta amb més d'11.000 metres quadrats de superfície

Aquest matí s'ha conegut la concessió de l'Ajuntament de Lleida per enderrocar un supermercat Lidl. La sol·licitud va ser presentada per la companyia alemanya el passat 1 de febrer on demanaven poder demolir el supermercat i l'edifici adjacent. Ambdos edificis estan situats a l'avinguda Alcalde Porqueres; on el supermercat compta amb 11.780 metres quadrats i, l'edifici adjacent, on fins fa poc hi havia una botiga de calçat, 583. 

La companyia de supermercats vol demolir el comerç d'Alcalde Porqueres per ampliar les seves instal·lacions, però el projecte encara es torba en una fase molt inicial, i no és del tot segur. Segons ha pogut informar el diari Segre, la companyia ha dit que «encara es troba en una fase molt inicial i els seus detalls encara s'han de definir». 

Abans de decidir-se per fer aquesta reforma, la cadena de supermercats alemanya va intentar obrir sense èxit una nova botiga situada al barri Ciutat Jardí, davant de l'Hospital Arnau de Vilanova. Finalment, la companyia ha renunciat a aquesta opció i serà la gran competència, la companyia de supermercats, Aldi la que obrirà un supermercat en aquests terrenys. 

La llicència que ha concedit l'Ajuntament de Lleida a la cadena de supermercats estableix que podran començar la demolició fins tres mesos després de la concessió de la llicència, però que l'obra haurà d'estar acaba tres mesos després, un cop s'hagi començat. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Nous llocs de treball

Aquest no és l'únic projecte que la firma germànica de supermercats té present per al seu pla d'expansió per Catalunya. A més d'aquesta remodelació, la cadena de supermercats posarà en marxa un centre logístic a Constantí, al Tarragonès, per atendre les necessitats logístiques del nord-est d'Espanya. Aquest nou projecte se suma a la resta que la cadena té al cap per al seu pla d'expansió per Catalunya, un projecte que implicarà la contractació de personal. 

La seva trajectòria a Catalunya fa més de 25 anys que va començar. La inauguració de la seva primera botiga va ser a Lleida, el 1994, i des d'aleshores la cadena ha impulsat un pla d'expansió sostenible que li ha permès comptar amb més de 3.000 llocs de treball, i més de 120 botigues distribuïdes pel territori. Durant els pròxims anys, la cadena de supermercats preveu inaugurar en els pròxims anys supermercats a Escúzar (Granada), Parla (Madrid), Martorell (Barcelona) i Villadongos del Páramo (Lleó).