Jorge Rey, el jove de Burgos que va fer el salt a la fama per predir la borrasca 'Filomena', continua pujant com l'escuma. I un gran exemple d'això és la seva compareixença durant un discurs en una conferència rellevant a Sevilla.
El noi del temps ha anunciat això en un 'tweet', on publicava un vídeo dient que endevinaria el futur de tots els oients. És llavors quan comença a explicar que ha estat a la conferència de Sevilla amb polítics rellevants com, per exemple, el president de la junta d'Andalusia.
Quan, amb això, aconsegueix tenir els usuaris despistats, diu que el que endevina de les seves ments és que tots veuran aquest discurs, penjat al canal de YouTube.
Jorge Rey destapa quines conseqüències tindrà 'El niño' a Espanya
Una de les coses més rellevants que explica Jorge Rey al seu discurs, és la resposta davant la preocupació de la sequera. El jove de Burgos confessa que, a banda de fer servir el seu mètode de les 'cabanyoles', també es fixa en el fenomen d''El niño' o 'La niña'.
I és que aquests dos poden anar relacionats, ja que les 'cabanyoles' consisteixen a fixar-se en la naturalesa i el temps que fa en un període determinat. És a dir, Jorge Rey es fixa quin temps fa els primers 24 dies d'agost, i com es comporten certs animals i, amb això, en treu conclusions per a tot l'any.
Així doncs, 'El niño' també forma part de la natura. Aquest fenomen, que fa escalfar-se l'oceà Pacífic més del que és habitual, aquest any provocarà una humitat notable a Espanya. Per tant, és probable que els mesos d'estiu puguin semblar de tardor.
Encara que les temperatures d'aquests dies siguin càlides, el temps plujós i les tempestes, sí que és característic de l'estació tardorenca. I això és una cosa que ja hem pogut comprovar.
Aquestes conseqüències poden aprofitar-se contra la sequera
Pel que fa a les conseqüències d''El Niño', Jorge Rey explica el que li va comentar un doctor en geografia. Això és la importància de la porositat a la terra perquè l'aigua s'emmagatzemi d'una manera subterrània natural. El noi posa un exemple de com es pot reforçar: fomentant la matèria orgànica.
I una de les maneres que proposa el noi del temps per a això és fer servir una agricultura més sostenible. A més a més, remarca el pes de la ramaderia, ja que la femta dels animals creen una terra orgànica, «un terreny millor», explica.
El jove culpa els polítics
«Els representants polítics, que no sé si per sort o malauradament manegen aquest país, han fet que Espanya, en molts sentits, no pugui llançar l'aigua en aquestes zones concretes del sud», argumenta Jorge Rey.
I és que el noi fa una comparació entre el nord i el sud d'Espanya tant en pluges com en temperatures. Com tots sabem, al nord sol ploure més i sol haver-hi unes temperatures més baixes.
Finalment, Rey acaba el seu discurs dient que l'avergonyeix veure com Espanya malgasta els diners dels impostos. Diu que les mateixes persones que ens serveixen a tots, l'utilitzen per beneficiar-se'n.