Enric Hernández, director d''El Periódico', l'escollit per dirigir TVE

Hernández és un periodista de reconegut prestigi i dilatada experiència, i rellevaria Eladio Jareño al capdavant de la cadena

Enric Hernández, amb Miquel Iceta, l'escollit per dirigir TVE
Enric Hernández, amb Miquel Iceta, l'escollit per dirigir TVE | CatalunyaDiari.cat

El futur de TVE continua ple d’incerteses. El millor posicionat per dirigir la cadena espanyola, però, és a hores d’ara Enric Hernández, director d’’El Periódico de Catalunya’. Segons avança ‘VerTele’, RTVE ha ofert la direcció de la cadena a Hernández, tot i que encara s’estaria a l’espera de tancar els últims serrells del canvi.

Hernández, que ha declinat fer declaracions, és un periodista de reconegut prestigi i dilatada experiència. Llicenciat en Ciències de la informació a la Universitat Autònoma de Barcelona, va iniciar la seva carrera al diari ‘Avui’ i a ‘El País’, i darrerament, ha destacat per participar en tertúlies de la ‘COPE’, ‘Radio Nacional de España’, ‘Catalunya Ràdio’, ‘Los desayunos de TVE’ o ‘TeleMadrid’, més enllà de la seva tasca al capdavant d’’El Periódico de Catalunya’.  

Hernández substituiria Eladio Jareño

Just l’endemà de la notícia que apuntava que la prestigiosa periodista catalana Rosa Maria Calaf va rebutjar liderar TVE perquè «no seria feliç», surt a la llum que Hernández és el principal favorit per rellevar el fins Eladio Jareño.                            

La seu de TVE, en arxiu
Enric Hernández, el més ben posicionat per ser el nou director de Televisió Espamyola | TVE

Segons el mitjà esmentat anteriorment, d’altra banda, el mateix Eladio Jareño, no rescindiria amb la cadena, sinó que s’hi quedaria per formar part del consell d’administració a proposta de Ciutadans. En aquesta línia, també cal esmentar que no és la primera opció que hauria valorat Ràdio Televisió Espanyola per a la seva direcció. Ara, però, cal esperar al veredicte d'un Enric Hernández, que podira donar el seu vist-i-plau a l'oferta de la cadena pública.                                  


Comentaris

envia el comentari